Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Coldplay nu mai are aspirații, muzica trupei e "un serviciu"

Chris Martin a analizat traseul impresionant al trupei Coldplay și a ajuns la concluzia că în momentul acesta nu mai există obiective de bifat. Muzicianul își dorește acum doar să fie acolo pentru oamenii care au nevoie de piesele formației.
Coldplay - Orphans

Coldplay - Orphans

După un parcurs aventuros pe scena muzicală, ce a bifat 7 premii Grammy, peste 100 de milioane de albume vândute și un număr record de concerte de headliner pe scena de la Glastonbury, Coldplay nu mai are năzuințe. Așa se văd lucrurile din interiorul formației, potrivit lui Chris Martin, care a vorbit deschis despre asta într-un interviu cu Q Magazine.

După ultimul turneu, încheiat în 2017, Chris a ajuns să se întrebe: "OK, am ajuns în acest loc, avem aceste reușite obținute pe plan profesional, acum ce vom face cu toate astea?"

A ajuns la concluzia că "nu a mai rămas nimic de atins în materie de aspirații carieristice". În acest moment, din perspectiva sa, "jobul lor este să traducă piesele pe care le primesc și să fie prezenți și de ajutor pentru oameni, dacă ei își doresc asta".

"Trebuie să fim un serviciu, ca un post de televiziune. Sau un robinet", a opinat Chris Martin.

În perioada următoare, Coldplay se va rezuma la susținerea unui show intim în L.A., care va avea rol de ultimă șansă pentru fani de a-și vedea live formația favorită. Trupa nu plănuiește să-și promoveze noul album "Everyday Life" în cadrul unui turneu, așa că după acest concert nu-i vom mai vedea ceva vreme pe membrii Coldplay. În motivația pe care au oferit-o publicului, aceștia au explicat că vor susține show-uri diferite de acum înainte, astfel încât să fie redus impactul negativ pe care îl au asupra mediului atunci când folosesc diverse mijloace de transport.

Cu un viitor incert pe plan concertistic, Coldplay oferă fanilor de pretutindeni ocazia de a-i asculta live publicând pe YouTube diverse clipuri filmate în Iordania. Mai jos puteți urmări unul dintre ultimele publicate.

Citește mai multe despre Coldplay
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Loredana sărbătorește 20 de ani de Agurida printr-un concert la Sala Palatului - Agurida XX

Loredana se întoarce în universul Aguridei printr-un concert eveniment la Sala Palatului. Pe 11 aprilie, artista va prezenta publicului o...

Închide