Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Sia întâmpină Crăciunul în octombrie cu piesa "Santa's Coming For Us" - AUDIO

Pentru Sia, în fiecare zi e Crăciunul, așa cum ne spune și titlul noului ei album, "Everyday Is Christmas". Nu e de mirare, atunci, că prima sa piesă originală de Crăciun este lansată în octombrie. "Santa's Coming For Us", ne spune artista australiană, dând tonul sărbătorilor de iarnă în plină toamnă.

Publicat

pe

Sia - Santa's Coming For Us
Sia - Santa's Coming For Us

Noul single "Santa's Coming For Us" este o piesă de Crăciun originală, compusă de Sia în colaborare cu Greg Kurstin.

"Este incredibilă. Nu știu cum îi vin idei de versuri și linii melodice atât de repede. Nu mai e nimeni ca ea....Ceea ce mă uimește cu adevărat este că a scris, într-un fel, aceste noi povești de Crăciun, și e impresionant că a făcut asta", a declarat Greg Kurstin într-un interviu acordat revistei Rolling Stone, arătându-și astfel aprecierea pentru artista australiană.

"Santa's Coming For Us" se va regăsi pe albumul "Everyday Is Christmas", un material ce conține exclusiv piese originale de Crăciun, scrise de Sia împreună cu Greg Kurstin. Discul va fi lansat pe 17 noiembrie prin Atlantic Records, casa de discuri cu care Sia a semnat de curând, spre încântarea CEO-ului Craig Kallman:

”Sia este un artist care apare o dată la o generație. Este o interpretă și o compozitoare extraordinară, este revoluționară în felul ei de a aborda arta și de a o expune pe scenă, videoclipurile ei sunt inovative - tot ceea ce face vine dintr-o adâncă și inepuizabilă resursă de inspirație și imaginație. Sia este unul dintre acei puțini artiști care își construiesc un univers muizical singular, nemărginit.”

AUDIO: Sia - Santa's Coming For Us

Sia Furler are în palmares atât hituri solo – ”Cheap Thrills”, ”Chandelier” – cât și piese de succes compuse pentru artiști precum Christina Aguilera, Eminem, David Guetta, Flo Rida, Afrojack, Jennifer Lopez, Shakira, Rihanna, Kylie Minogue, Leona Lewis, Katy Perry, Britney Spears, Jessie J și Celine Dion. Artista de origine australiană a compus împreună cu David Guetta piesa „Titanium„, ce a ocupat poziții foarte bune în Billboard Hot 100, colaborând, de asemenea cu Flo Rida pentru piesa „Wild Ones„, ce a ajuns hit la nivel internațional.

Cheap Thrills” a fost prima piesă cu care Sia a reușit să urce pe prima poziție a topului american Billboard Hot 100. Această realizare a venit pentru artista australiană la vârsta de 4o de ani și după mai bine de 16 ani de carieră.

În 2016, Sia a concertat pentru prima oară în România. Evenimentul a avut loc pe 17 august 2016, în Piața Constituției, și a făcut parte din turneul mondial de promovare a albumului ”This is Acting”. (Vezi poze de la primul concert Sia în România)

PUBLICITATE
Comentează

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED

Trending