Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Cerbul de Aur 2019: Programul Galei de sâmbătă, recital Ronan Keating

Cea de-a treia seară a Festivalului Cerbul de Aur 2019 va cuprinde Gala Laureaților și recitalul starului irlandez Ronan Keating. Deschiderea va fi un moment muzical din celebrul musical "We Will Rock You", iar Corina Chiriac va urca pe scenă ulterior pentru un moment aniversar.

Publicat

pe

Ronan Keating
Ronan Keating │ FOTO: PR

În Gala Festivalului de sâmbătă îi vom cunoaște pe laureații ediției din acest an a concursului de interpretare. Seara va fi prezentată de Eda Marcus şi Elvin Dandel.

Evenimentul este sold-out. Acesul publicului va fi permis începând de la ora 19:30 și până la ora 20:45, show-ul fiind televizat pe TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional, TVR Moldova şi online pe TVR Plus.

Programul zilei de 24 august

Programul din 24 august va fi deschis cu un moment muzical cu hituri ale trupei Queen, cu Loredana și alți artişti (Lucian Ionescu, Mara Captaru, Bianca Popescu şi Vlad Nicolici) din celebrul musical "We Will Rock You" - galeria de poze de la premiera din aprilie poate fi văzută aici. Producția românească a musicalului este semnată de Răzvan Mazilu.

Va urma Gala Festivalului. Pe lângă câştigătorul Marelui Trofeu în valoare de 25 de mii de euro, pe podium vor urca alți trei concurenți (locurile 1-3) și vor fi acordate trei premii speciale: cea mai bună interpretare a unei piese româneşti, premiul presei acreditate la festival şi premiul publicului. Jurizarea celro 12 interpreți a fost făcută de juriul format din: Loredana, Vasile Şirli, Ricky Dandel, Victor Laszlo şi Erminio Sinni.

Concurenții de la Cerbul de Aur 2019 în cea de-a doua seară de concurs

Concurenții de la Cerbul de Aur 2019 în cea de-a doua seară de concurs │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

După aflarea câștigătorilor, Corina Chiriac va susține un recital marcând împlinirea a 40 de ani de la primul show color de televiziune, "Eu sunt Corina!", realizat de Tudor Vornicu şi echipa sa.

"În primul rând, s-a redecorat Studioul 1 al Televiziunii Române. Am acordat mult timp repetiţiilor, pentru o secvenţă de trei minute se repeta şi câte 4-5 ore. Nu oboseam, pentru că am iubit enorm televiziunea, iar primul show color trebuia să iasă excepțional", a declarat Corina Chiriac.

Corina va fi urmată de Viktor Lazlo, care a făcut parte și din juriul festivalului. Artista francezo-belgiană va susține un micro-recital, ce va cuprinde și o piesă dedicată iubitei fiului său care şi-a pierdut viaţa în atentatele teroriste de la Paris din 2015.

Seara se va încheia cu recitalul lui Ronan Keating.

Starul irlandez care a vândut zeci de milioane de albume ca artist solo şi membru al celebrei trupe Boyzone, va susţine un recital în Piața Sfatului din Brașov până la miezul nopții.

Ronan Keating are o carieră impresionantă. A fost liderul trupei Boyzone, care a lansat numeroase hituri, patru albume, care s-au vândut în 25 de milioane de exemplare. Și-a început cariera solo în 2000,  lansând de atunci nu mai puțin de nouă albume, vândute în 20 de milioane de exemplare. Single-ul "When You Say Nothing at All" de pe coloana sonoră a filmului "Notting Hill" este cunoscut peste tot în lume și a fost nr. 1 în topurile muzicale din mai multe țări.

PUBLICITATE
Comentează

Concerte & turnee

Ronan Keating și Ioana Ignat au cântat "If Tomorrow Never Comes", primul duet live din istoria celebrului hit

Este pentru prima dată în cei 20 de ani de când a fost lansat hitul "If Tomorrow Never Comes" când Ronan l-a cântat în duet, iar Ioana este vocea care completează această premieră. Găsești mai multe detalii în articol

Publicat

pe

Ronan Keating și Ioana Ignat
Ronan Keating și Ioana Ignat │ FOTO: PR

Ioana Ignat a fost invitata lui Ronan Keating pentru un moment emoționant pe scena festivalului la care a fost prezent artistul irlandez vineri, 19 august 2022. Cei doi cântăreți au interpretat live în fața unui public format din mii de spectatori hitul "If Tomorrow Never Comes", Ronan fiind unul dintre headlinerii festivalului We Love Music Festival din România.

"Este tânără, este minunată, are o voce incredibil de bună, sunt un mare fan și îmi doresc să lucrez cu ea, așa că am invitat-o în seara aceasta alături de mine. Este vorba despre un cântec foarte important pentru mine, pe care nu l-am cântat niciodată în duet", a declarat Ronan Keating despre Ioana Ignat.

Ronan Keating este un cântăreț, compozitor și prezentator de televiziune și radio. A debutat în 1993 alături de Keith Duffy, Michael Graham, Shane Lynch și Stephen Gately, în calitate de co-solist (împreună cu Gately) al grupului irlandez Boyzone. Carieră sa solo a început în 1999 și a înregistrat unsprezece albume. A câștigat atenția la nivel mondial atunci când single-ul său, "When You Say Nothing at All", a fost prezentat în filmul "Notting Hill" și a ajuns pe primul loc în mai multe țări. Ca artist solo, Keating a vândut peste 20 de milioane de discuri în întreaga lume, alături de cele 25 de milioane de discuri cu Boyzone, și în Australia, el este cunoscut ca jurat la All Together Now și The X Factor din 2010 până în 2014 și ca antrenor la The Voice, în 2016.

Din 2017 până în prezent, Ioana Ignat, una dintre cele mai talentate artiste din industria muzicală românească, a depășit bariere și a cucerit topuri muzicale prin melodiile compuse și lansate. Debutul Ioanei înseamnă hitul "Doar pe a ta", piesa anului 2017, care a ajuns pe primul loc în topurile muzicale. Tot în 2017, Ioana compune și lansează "Nu mă uita", ce atinge 96 milioane vizualizări pe YouTube. Un nou no. 1 și peste 58 milioane vizualizări vin pentru Ioana odată cu piesă "În palmă ta".

Anul 2020 o aduce pe Ioana Ignat din nou în primele poziții Trending YouTube cu piesele "Tu nu meriți", "Azi", "O lume întreagă", "Singura greșeală" (împreună cu Florian Rus) și "Sensibil (Nu am somn)".  În 2021, Ioana și-a unit forțele cu trupa VUNK pentru track-ul "Ultimul Anunț" și a colaborat pentru a treia oară cu Edward Sanda pentru single-ul "Dacă tu nu ai fi". În 2022, Ioana a colaborat cu Holograf pentru melodia "Am ales cu sufletul".

Citește în continuare
Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< feb. 2023 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 1 2 3 4 5

Trending