Urmărește-ne în Social Media

Ronan Keating - Let Me Love You

Ronan Keating, artistul irlandez cunoscut publicului pentru hiturile "When You Say Nothing at All" și ”If Tomorrow Never Comes”, a revenit cu nou single, intitulat ”Let Me Love You”. Melodia este extrasă de pe viitorul album, ”Time of My Life”, și vine însoțită de un videoclip filmat în Londra.

După o pauză de 4 ani de la albumul ”Fires” (2012), Ronan Keating revine în atenția publicului cu noi povești de iubire. Artistul irlandez va lansa în februarie 2016 albumul ”Time of My Life”, ce are ca inspirație relația cu soția sa, Storm Uechtritz. Cei doi s-au căsătorit în august 2015, acest eveniment având un efect major asupra stării de spirit a artistului.

”Cred că este cel mai bun album de până acum. (...) Toate piesele sunt despre optimism și speranță - iar asta datorită femeii din viața mea. Mă simt foarte norocos”, a declarat Ronan Keating.

Prima piesă dezvăluită de pe noul disc se numește ”Let Me Love You”. Melodia vine acompaniată de un videoclip filmat în Londra, în care artistul cântă pe stradă alături de trupa sa, oferind trecătorilor posibilitatea de a-l asculta fără a cumpăra un bilet pentru concert.

“Videoclipul este o reflexie a albumului - este organic, onest și ”dezbrăcat” de artificiile de producție din piesele mele anterioare. Cred că într-o anumită măsură oglindește viața mea intimă din prezent, care e plină de optimism și fericire. Nu am nimic de ascuns și vreau să împărtășesc publicului totul, așa încât sper ca cei care ascultă să poată identifica în versuri propriile lor povești, așa cum mi s-a întâmplat și mie cu alte piese, de-a lungul anilor”, a detaliat artistul.

Albumul ”Time of My Life” va fi lansat pe 12 februarie. Până atunci, discul poate fi precomandat de pe iTunes.

Tracklist ”Time of My Life” - Ronan Keating:

 1. Let Me Love You
 2. As Long as We’re in Love
 3. Breathe
 4. She Knows Me
 5. Time of My Life
 6. In Your Arms
 7. Landslide
 8. Keep It Simple
 9. Don’t Think I Remember
 10. Shine Like Gold
 11. Grow Old with Me
 12. Falling Slowly” (feat. The Shires)
Comentarii