Urmărește-ne în Social Media

pop

Cerbul de Aur 2019

Poster eveniment Cerbul de Aur 2019

Vezi poze de la acest eveniment

Cerbul de Aur revine anul acesta cu o nouă ediție ce va avea loc în perioada 22-25 august 2019, spectacolele urmând să se desfășoare pe parcursul a 4 seri. Piața Sfatului din Braşov va găzdui din nou spectacolul-concurs, un nucleu al performance-ului de calitate coprodus şi difuzat de Televiziunea Română, în calitate de organizator şi official broadcaster.

Eda Marcus şi Elvin Dandel vor fi prezentatorii Festivalului Cerbul de Aur 2019. Eda va urca pentru prima dată pe scena de la Braşov, iar Elvin revine în Piaţa Sfatului după ce, în 1996, a fost unul dintre artiştii invitaţi. Festivalul va reuni, pe scena sa, alături de concurenţi, artişti de top din întreaga lume. Ştefan Bănică jr. şi Irina Rimes deschid seria recitalurilor.

Programul concertelor de la Cerbul de Aur 2019

Fiecare seară va începe la ora 20:30. Show-urile vor dura câte 180 de minute cu câte 2 sau 3 pauze publicitare. În cadrul concursului de interpretare sunt așteptați 12 concurenți - vezi lista. Aceștia vor fi acompaniați de orchestră și jurizați de un comitet internațional format din 5 membri.

Joi, 22 august

 • Zoli Toth
 • Prima seară de concurs
 • Ştefan Bănică jr.

Vineri, 23 august

 • Zoli Toth
 • A doua seară de concurs
 • Irina Rimes
 • Emeli Sandé

Sâmbătă, 24 august

 • Moment muzical din celebrul musical "We Will Rock You" (Loredana, Lucian Ionescu, Mara Captaru, Bianca Popescu şi Vlad Nicolici)
 • Gala Festivalului - decernarea premiilor
 • Corina Chiriac
 • Viktor Laslo
 • Ronan Keating

Duminică, 25 august - Seară dedicată folclorului

 • Seara de folclor va fi împărţită în 3 segmente, iar de acompaniament se va ocupa Orchestra "Lăutarii" din Chişinău, avându-l ca dirijor pe maestrul Nicolae Botgros.
 • Invitați: Irina Loghin, Benone Sinulescu, Nicolae Furdui Iancu, Daniela Condurache, Dinu Iancu Sălăjanu, Nea Dudu, Taraful de la Mârşa + Nea Vasile, Floarea Calotă, Iulia Mihai + Taraful de la Clejani, Raluca Radu, Mihai Teacă, Matilda Pascal Cojocăriţa şi Ion Ghiţulescu
 • Emy Drăgoi este invitat special, un acordeonist celebru, supranumit şi "Regele jazz-ului la acordeon".
 • Loredana şi trupa Agurida vor aduce în prezent imnuri folclorice, împreună cu orchestra "Lăutarii".
 • Maestrul Gheorghe Zamfir şi invitaţii săi vor pune în scenă show-ul "Zbor de Ciocârlie", cu un concept construit în jurul mitului Creaţiei. Vor intepreta piese din folclor Paula Seling, Laura Bretan, Rodica Anghelescu şi Valentin Boghean.

Artiști internaționali la Cerbul de Aur 2019

Emeli Sande, una dintre cele mai bune voci ale Marii Britanii din ultimii 10 ani, vine la Cerbul de Aur. Vineri, 23 august, în ultima zi de concurs, artista va susţine la Braşov primul său recital pe o scenă din România.

Ronan Keating, starul irlandez care a vândut zeci de milioane de albume ca artist solo şi membru al celebrei trupe Boyzone, va susţine un recital de neuitat la Festivalul Cerbul de Aur. Artistul va urca pe scena din Piața Sfatului sâmbătă, 24 august, în Seara de Gală.

Abonamente la Cerbul de Aur 2019 - SOLD OUT

 • Club Cerbul de Aur -  550 RON
 • VIP - 450 RON
 • Categoria 1 - 360 RON
 • Categoria 2 - 260 RON
 • Categoria 3 - 199 RON

Bilete pe zi la Cerbul de Aur 2019

 • Club Cerbul de Aur - 275 RON
 • VIP - 215 RON
 • Categoria 1  - 175 RON
 • Categoria 2 - 125 RON
 • Categoria 3 - 70 RON

Reguli de acces Cerbul de Aur 2019

 •  Accesul publicului se face începând cu ora 19.30, în fiecare seară de spectacol. Întrucât evenimentul este televizat, porțile vor fi închise la ora 20.45.
 • Pentru a facilita accesul în Piața Sfatului, organizatorii au amenajat 14 porți și 4 puncte de acces A, B1, B2 şi C: trei în Strada Mureșenilor și unul în Strada Apollonia Hirscher. Astfel, spectatorii care au bilete pe rândurile de la 1 la 25 şi posesorii de abonamente şi bilete VIP sunt rugaţi să folosească intrarea A din Strada Mureșenilor - cea mai apropiată de scenă, publicul cu bilete pentru locurile plasate începând de la rândul 26 având la dispoziție celelalte trei intrări (B1, B2 şi C).
 • Accesul spre locurile din tribună se face pe scările aflate în spatele şi în partea laterală a tribunei.
 • Abonamentul trebuie păstrat pe toată perioada de desfăşurare a Festivalului. Accesul zilnic al posesorilor de abonament se face în baza acestuia şi a unei brăţări de acces pe care o vor primi în prima zi a festivalului. Pentru acces, prezentarea celor două elemente este obligatorie, în lipsa unuia dintre ele accesul fiind imposibil.
 • În locaţia de desfăşurare a Festivalului NU va fi permis accesul cu: băuturi şi produse alimentare achiziţionate din afara perimetrului locaţiei; spray-uri, lasere; arme, obiecte contondente, lanţuri; umbrele; animale de companie; bagaje voluminoase; selfie stick-uri, aparate foto profesionale, aparate de înregistrare audio-video de orice fel sau aparate GoPro etc.
 • Pentru siguranţa publicului şi buna desfăşurare a evenimentului, participanţii sunt rugaţi să se supună controlului corporal amănunţit la cererea agenţilor de securitate.
 • În locaţia de desfăşurare a festivalului, spectatorii pot achiziţiona băuturi răcoritoare, apă, bere cu şi fără alcool, cafea, îngheţată şi gustări. Toate băuturile vor fi vândute numai la pahar. Produsele vor fi procurate cu cash sau card bancar.
 • Parcările recomandate de autorităţi pentru public sunt cele din Strada Pieţei – lângă Spitalul Regina Maria, Parcarea Bibliotecii Judeţene – Strada Livada Poştei, Parcarea Centrul Civic şi Parcarea Gara Braşov. Plata parcării nu intră în preţul biletului.

Cine va juriza Cerbul de Aur 2019

Laureaţii celei de-a XIX-a ediţii a Festivalului Cerbul de Aur 2019 vor fi desemnaţi de un juriu internaţional, compus din: Loredana Groza, Vasile Şirli, Ricky Dandel, Viktor Lazlo și Erminio Sinni.

Cum a fost anul trecut la Cerbul de Aur

Anul trecut, Cerbul de Aur a venit din nou în atenția publicului după o absență de nouă ani. Evenimentul a fost dedicat Centenarului Marii Uniri și a adus pe scenă artiști internaționali precum James Blunt, Amy Macdonald, Nicole Scherzinger, Edvin Marton şi câştigători ai Eurovision Song Contest, dar și nume sonore ale muzicii românești ca Andra, Corina Chiriac, Loredana, Horia Brenciu, Delia, The Motans sau Carla's Dreams.

RECOMANDARE: Poze de la Cerbul de Aur: recital James Blunt

Concursul internațional de interpretare a fost câștigat de Inis Neziri. Tânăra, originară din Albania, a câștigat Marele Trofeu al Festivalului Internaţional Cerbul de Aur 2018, acordat în urma deliberării juriului, premiul valorând în bani 25 de mii de euro. Statueta a fost decernată de Luminița Dobrescu, prima câștigătoare de origine română a trofeului. Inis Neziri a interpretat în concurs piesele "Dau viața mea pentru o iubire" și "Piedestal".

RECOMANDARE: Inis Neziri, câștigătoarea trofeului Cerbul de Aur 2018: "Muzica vine din suflet" - VIDEO INTERVIU

Festivalul Internaţional Cerbul de Aur a debutat în anul 1968 şi a avut 18 ediţii, ultima dintre acestea fiind organizată în anul 2018.  Evenimentul a devenit cel mai mare festival internaţional de muzicã organizat în România şi, în mod tradiţional, la Braşov. De-a lungul anilor, festivalul a găzduit apariţii sau recitaluri ale unor vedete precum Diana Ross, Amália Rodrigues, Julio Iglesias, Dalida, Sheryl Crow, Tom Jones, Juliette Greco, Vaya con Dios, Coolio, Barbara, Christina Aguilera, Cliff Richard, Kenny Rogers, Ricky Martin, Kelly Family, Patricia Kaas, Gilbert Becaud, Josephine Baker, Toto Cutugno, Enrico Macias, Boy George, James Brown, Kenny Rogers, Ray Charles, UB 40, Scorpions, Pink, Sheryl Crow şi mulţi alţii.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 27 august 2019. Ref #123152

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

ȘTIRI DESPRE ACEST EVENIMENT

ELIZA G (Italia) câștigătoarea Cerbului de Aur 2019
Industria muzicala5 ani în urmă

Cine este Eliza G, câștigătoarea Cerbului de Aur 2019

ELIZA G (Italia) câștigătoarea Cerbului de Aur 2019
Emisiuni radio-tv5 ani în urmă

ELIZA G din Italia a câștigat trofeul Cerbul de Aur 2019 - VEZI LISTA CÂȘTIGĂTORILOR

Gabi Luncă
Emisiuni radio-tv5 ani în urmă

La 80 de ani, Gabi Luncă va cânta în seara de folclor de la Cerbul de Aur 2019

Ronan Keating
Emisiuni radio-tv5 ani în urmă

Cerbul de Aur 2019: Programul Galei de sâmbătă, recital Ronan Keating

Emisiuni radio-tv5 ani în urmă

Cum poti vota concurentul favorit de la Cerbul de Aur 2019 și cât valorează premiile

Emeli Sande
Emisiuni radio-tv5 ani în urmă

Cerbul de Aur 2019: Programul celei de-a doua zile, recital Emeli Sandé

Videoclip Irina Rimes 24 00
Videoclip5 ani în urmă

Irina Rimes - 24:00

Emisiuni radio-tv5 ani în urmă

Cerbul de Aur 2019: Programul primei zile, recital Ștefan Bănică Jr.

Emisiuni radio-tv5 ani în urmă

Cerbul de Aur 2019: reguli de acces și informații utile

Premii muzicale5 ani în urmă

Gheorghe Zamfir aduce "Mitul creatorului" la Cerbul de Aur 2019

Tragere la sorti Cerbul de Aur 2019
Premii muzicale5 ani în urmă

Cerbul de Aur 2019: Iată ordinea concurenţilor în interpretarea melodiilor româneşti

Premii muzicale5 ani în urmă

Irina Rimes își va împlini "un vis nespus" la Cerbul de Aur 2019

Laura Bretan, interviu InfoMusic 2019
Emisiuni radio-tv5 ani în urmă

Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye pregătesc un moment special

Premii muzicale5 ani în urmă

Ştefan Bănică: "La Cerbul de Aur am avut şansa să-i ascult şi să-i cunosc personal pe Cindy Lauper şi pe Jerry Lee Lewis!"

Corina Chiriac
Premii muzicale5 ani în urmă

Corina Chiriac aduce sărbătoarea la Cerbul de Aur 2019

Scena Festivalului Cerbul de Aur 2019
Premii muzicale5 ani în urmă

Scena Festivalului Cerbul de Aur 2019 va fi inundată de ecrane LED

Premii muzicale5 ani în urmă

Cerbul de Aur 2019: Finaliștii concursului internațional de interpretare și lista pieselor românești

Concerte & turnee5 ani în urmă

Cerbul de Aur 2019 va include o seară specială de folclor, cu peste 100 de artişti în program

Big Band-ul Radio Romania la Cerbul de Aur 2018 - A doua seara de Festival
Concerte & turnee5 ani în urmă

Big Band-ul Radio România și Orchestra Operei din Brașov dau ritm Festivalului Cerbul de Aur 2019

Emeli Sande / Ronan Keating
Emisiuni radio-tv5 ani în urmă

Emeli Sande și Ronan Keating susțin recitaluri la Cerbul de Aur 2019

Emisiuni radio-tv5 ani în urmă

Loredana este în juriul Festivalului Cerbul de Aur 2019 - Vezi componența completă

Eda Marcus / Elvin Dandel
Emisiuni radio-tv5 ani în urmă

Cine prezintă Cerbul de Aur 2019

Videoclip Mahmut Orhan Irina Rimes Hero
Videoclip5 ani în urmă

Mahmut Orhan - Hero feat. Irina Rimes

Ștefan Bănică / Irina Rimes
Emisiuni radio-tv5 ani în urmă

Biletele pentru Cerbul de Aur 2019 au fost puse în vânzare. Ştefan Bănică şi Irina Rimes deschid seria recitalurilor

Concurenți Cerbul de Aur 2019
Premii muzicale5 ani în urmă

Cerbul de Aur 2019 - Artişti din zece țări vor concura pe scena festivalului

Emisiuni radio-tv5 ani în urmă

71 de artiști din 21 de țări s-au înscris la Festivalul Cerbul de Aur 2019

Emisiuni radio-tv5 ani în urmă

TVR deschide înscrierile pentru concursul Festivalului Internațional Cerbul de Aur 2019

Cerbul de Aur (logo)
Concerte & turnee5 ani în urmă

Cerbul de Aur 2019 va avea loc în august la Brașov, TVR lansează o cerere de oferte

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.