Urmărește-ne în Social Media

Ronan Keating - Forever Ain't Enough

Ronan Keating rămâne același romantic incurabil. "Forever Ain't Enough" este una dintre cele mai frumoase declarații muzicale de iubire din întregul repertoriu al artistului, piesa fiindu-i dedicată chiar soției sale.

Ronan Keating a inclus în noul său videoclip cadre filmate la nunta sa cu actuala soție, Storm Uechtritz, piesa "Forever Ain't Enough" fiind, de altfel, inspirată de povestea lor de dragoste.

"La bază, piesa e country. Dar are atât de multă emoție. Când ești în acea relație, o astfel de piesă spune exact ce vrei să transmiți: <<Nu există destule ore într-o zi, nu sunt destui ani într-o viață>>. Sunt momente triste, dificile, dar au frumusețea lor. E ca un roman de  Nicholas Sparks. Are toată căldura, iubirea și intimitatea pe care ți-o dorești de la o piesă de dragoste", a detaliat Ronan Keating.

Noua piesă "Forever Ain't Enough" se regăsește pe albumul "Twenty Twenty", prin care artistul celebrează cele două decenii de carieră muzicală. Discul a fost lansat anul acesta, pe 24 iulie, în plină pandemie.

"Nu sunt prea mulți artiști care să fi avut norocul de a face muzică vreme de 20 de ani și să fie încă activi pe piață", spune artistul irlandez, explicând astfel alegerea titlului pentru noul album, cel de-al 11-lea din cariera solo.

Cântăreţ, compozitor, jurat şi vocal coach la talent show-uri, Ronan Keating s-a bucurat de succes în toate proiectele în care s-a implicat până acum. Atât ca membru al trupei Boyzone, cât și ca artist solo, Keating a fost mereu iubit de public, albumele și single-urile sale menținându-se pe primele poziții în topurile muzicale.

În 2019, Ronan Keating a concertat în cadrul Festivalului Cerbul de Aur. Puteți accesa aici o galerie de fotografii de la eveniment.

 

Comentarii