Urmărește-ne în Social Media

Ronan Keating - Forever Ain't Enough

Ronan Keating rămâne același romantic incurabil. "Forever Ain't Enough" este una dintre cele mai frumoase declarații muzicale de iubire din întregul repertoriu al artistului, piesa fiindu-i dedicată chiar soției sale.

Ronan Keating a inclus în noul său videoclip cadre filmate la nunta sa cu actuala soție, Storm Uechtritz, piesa "Forever Ain't Enough" fiind, de altfel, inspirată de povestea lor de dragoste.

"La bază, piesa e country. Dar are atât de multă emoție. Când ești în acea relație, o astfel de piesă spune exact ce vrei să transmiți: <<Nu există destule ore într-o zi, nu sunt destui ani într-o viață>>. Sunt momente triste, dificile, dar au frumusețea lor. E ca un roman de  Nicholas Sparks. Are toată căldura, iubirea și intimitatea pe care ți-o dorești de la o piesă de dragoste", a detaliat Ronan Keating.

Noua piesă "Forever Ain't Enough" se regăsește pe albumul "Twenty Twenty", prin care artistul celebrează cele două decenii de carieră muzicală. Discul a fost lansat anul acesta, pe 24 iulie, în plină pandemie.

"Nu sunt prea mulți artiști care să fi avut norocul de a face muzică vreme de 20 de ani și să fie încă activi pe piață", spune artistul irlandez, explicând astfel alegerea titlului pentru noul album, cel de-al 11-lea din cariera solo.

Cântăreţ, compozitor, jurat şi vocal coach la talent show-uri, Ronan Keating s-a bucurat de succes în toate proiectele în care s-a implicat până acum. Atât ca membru al trupei Boyzone, cât și ca artist solo, Keating a fost mereu iubit de public, albumele și single-urile sale menținându-se pe primele poziții în topurile muzicale.

În 2019, Ronan Keating a concertat în cadrul Festivalului Cerbul de Aur. Puteți accesa aici o galerie de fotografii de la eveniment.

 

PUBLICITATE
Comentarii

Concerte & turnee

Ronan Keating și Ioana Ignat au cântat "If Tomorrow Never Comes", primul duet live din istoria celebrului hit

Este pentru prima dată în cei 20 de ani de când a fost lansat hitul "If Tomorrow Never Comes" când Ronan l-a cântat în duet, iar Ioana este vocea care completează această premieră. Găsești mai multe detalii în articol

Publicat

pe

Ronan Keating și Ioana Ignat
Ronan Keating și Ioana Ignat │ FOTO: PR

Ioana Ignat a fost invitata lui Ronan Keating pentru un moment emoționant pe scena festivalului la care a fost prezent artistul irlandez vineri, 19 august 2022. Cei doi cântăreți au interpretat live în fața unui public format din mii de spectatori hitul "If Tomorrow Never Comes", Ronan fiind unul dintre headlinerii festivalului We Love Music Festival din România.

"Este tânără, este minunată, are o voce incredibil de bună, sunt un mare fan și îmi doresc să lucrez cu ea, așa că am invitat-o în seara aceasta alături de mine. Este vorba despre un cântec foarte important pentru mine, pe care nu l-am cântat niciodată în duet", a declarat Ronan Keating despre Ioana Ignat.

Ronan Keating este un cântăreț, compozitor și prezentator de televiziune și radio. A debutat în 1993 alături de Keith Duffy, Michael Graham, Shane Lynch și Stephen Gately, în calitate de co-solist (împreună cu Gately) al grupului irlandez Boyzone. Carieră sa solo a început în 1999 și a înregistrat unsprezece albume. A câștigat atenția la nivel mondial atunci când single-ul său, "When You Say Nothing at All", a fost prezentat în filmul "Notting Hill" și a ajuns pe primul loc în mai multe țări. Ca artist solo, Keating a vândut peste 20 de milioane de discuri în întreaga lume, alături de cele 25 de milioane de discuri cu Boyzone, și în Australia, el este cunoscut ca jurat la All Together Now și The X Factor din 2010 până în 2014 și ca antrenor la The Voice, în 2016.

Din 2017 până în prezent, Ioana Ignat, una dintre cele mai talentate artiste din industria muzicală românească, a depășit bariere și a cucerit topuri muzicale prin melodiile compuse și lansate. Debutul Ioanei înseamnă hitul "Doar pe a ta", piesa anului 2017, care a ajuns pe primul loc în topurile muzicale. Tot în 2017, Ioana compune și lansează "Nu mă uita", ce atinge 96 milioane vizualizări pe YouTube. Un nou no. 1 și peste 58 milioane vizualizări vin pentru Ioana odată cu piesă "În palmă ta".

Anul 2020 o aduce pe Ioana Ignat din nou în primele poziții Trending YouTube cu piesele "Tu nu meriți", "Azi", "O lume întreagă", "Singura greșeală" (împreună cu Florian Rus) și "Sensibil (Nu am somn)".  În 2021, Ioana și-a unit forțele cu trupa VUNK pentru track-ul "Ultimul Anunț" și a colaborat pentru a treia oară cu Edward Sanda pentru single-ul "Dacă tu nu ai fi". În 2022, Ioana a colaborat cu Holograf pentru melodia "Am ales cu sufletul".

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< oct. 2022 >>
lmmjvsd
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6