Urmărește-ne în Social Media

Ronan Keating - Breathe

Ronan Keating a lansat videoclipul noului single ”Breathe”. Piesa este extrasă de pe noul album al artistului irlandez, ”Time of My Life”.

După o pauză de 4 ani de la albumul ”Fires” (2012), Ronan Keating revine în atenția publicului cu noi povești de iubire. Artistul irlandez a lansat în februarie 2016 albumul ”Time of My Life”, ce are ca inspirație relația cu soția sa, Storm Uechtritz. Cei doi s-au căsătorit în august 2015, acest eveniment având un efect major asupra stării de spirit a artistului.

”Cred că este cel mai bun album de până acum. (...) Toate piesele sunt despre optimism și speranță - iar asta datorită femeii din viața mea. Mă simt foarte norocos”, a declarat Ronan Keating.

Prima piesă dezvăluită de pe noul disc a fost ”Let Me Love You”. Melodia a venit acompaniată de un videoclip filmat în Londra, în care artistul cântă pe stradă alături de trupa sa, oferind trecătorilor posibilitatea de a-l asculta fără a cumpăra un bilet pentru concert.

Noul single promovat de pe disc se numește ”Breathe” și este compus de Keating în colaborare cu Peter-John Vettese și Dan Healy. Melodia  beneficiază de un videoclip regizat de Phil Griffin.

Albumul ”Time of My Life” a fost lansat pe 12 februarie 2016. Discul a debutat pe locul 4 în clasamentul albumelor din UK.

Tracklist ”Time of My Life” - Ronan Keating:

 1. Let Me Love You
 2. As Long as We’re in Love
 3. Breathe
 4. She Knows Me
 5. Time of My Life
 6. In Your Arms
 7. Landslide
 8. Keep It Simple
 9. Don’t Think I Remember
 10. Shine Like Gold
 11. Grow Old with Me
 12. Falling Slowly” (feat. The Shires)
Comentarii