Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Revoluția Prețurilor vine cu până la 60% reducere. E momentul să vânezi ofertele, mâine poate fi mai scump!

Videoclip oficial: Ronan Keating - Breathe

Ronan Keating a lansat videoclipul noului single ”Breathe”. Piesa este extrasă de pe noul album al artistului irlandez, ”Time of My Life”.

După o pauză de 4 ani de la albumul ”Fires” (2012), Ronan Keating revine în atenția publicului cu noi povești de iubire. Artistul irlandez a lansat în februarie 2016 albumul ”Time of My Life”, ce are ca inspirație relația cu soția sa, Storm Uechtritz. Cei doi s-au căsătorit în august 2015, acest eveniment având un efect major asupra stării de spirit a artistului.

”Cred că este cel mai bun album de până acum. (...) Toate piesele sunt despre optimism și speranță - iar asta datorită femeii din viața mea. Mă simt foarte norocos”, a declarat Ronan Keating.

Prima piesă dezvăluită de pe noul disc a fost ”Let Me Love You”. Melodia a venit acompaniată de un videoclip filmat în Londra, în care artistul cântă pe stradă alături de trupa sa, oferind trecătorilor posibilitatea de a-l asculta fără a cumpăra un bilet pentru concert.

Noul single promovat de pe disc se numește ”Breathe” și este compus de Keating în colaborare cu Peter-John Vettese și Dan Healy. Melodia  beneficiază de un videoclip regizat de Phil Griffin.

Albumul ”Time of My Life” a fost lansat pe 12 februarie 2016. Discul a debutat pe locul 4 în clasamentul albumelor din UK.

Tracklist ”Time of My Life” - Ronan Keating:

 1. Let Me Love You
 2. As Long as We’re in Love
 3. Breathe
 4. She Knows Me
 5. Time of My Life
 6. In Your Arms
 7. Landslide
 8. Keep It Simple
 9. Don’t Think I Remember
 10. Shine Like Gold
 11. Grow Old with Me
 12. Falling Slowly” (feat. The Shires)

Citește mai multe despre Ronan Keating
Videoclipuri cu Ronan Keating
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE