Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Slayer are acum propria versiune de sticlă Jagermeister, ediţie limitată

După ce Metallica a lansat propriul whisky şi o bere, acum Slayer îşi pune numele pe o băutură populară între petrecăreţi şi servită des la concerte. E vorba despre Jagermeister, care a lansat o ediţie limitată de sticlă Slayer.

Slayer sticla Jagermeister 2019 (foto: Slayer)

Jagermeister a conceput o sticlă de 1.75 litri, cu artwork realizat la comandă şi inspirat de albumele legendei thrash. Ocazia acestei lansări este apariţia trupei la festivalul Download UK pe 16 iunie. Sticla de 1.75 litri include artwork Slayer la exterior şi vine într-o cutie gravată cu logo-ul stilizat al formaţiei pe auriu.

Fiind o ediţie limitată, doar 500 de sticle de acest tip vor fi produse şi vândute prin magazinul online Jagermeister. Despre această asociere inedită a vorbit chitaristul Slayer, Kerry King:

Ne-am distrat de minune cu Jagermeister de-a lungul anilor şi apreciem că au creat o ediţie limitată de sticlă pentru a onora finalul călătoriei noastre. Sticla arată grozav.

Sunt onorat că prietenii noştri de la Jagermeister ne respectă atât de mult. Abia aştept să pun mâna pe o sticlă!

Metallica a lansat la rândul său o tărie inspirată de muzică sa, whiskey-ul "Blackened", care a debutat în 2018. Grupul are şi propria bere Pilsner, "Enter Night", care a văzut lumina zilei la început de an 2019. Marile formaţii, precum The Rolling Stones, AC/DC sau Iron Maiden şi-au asociat de-a lungul timpului brandul şi imaginea cu băuturi spirtoase premium.

Marilyn Manson a avut chiar un business cu absint localizat la o fabrică din Elveţia. Asta în vreme ce solistul TOOL şi A Perfect Circle, Maynard James Keenan a pus cariera muzicală pe pauză pentru a îşi crea propriul business viticol. Artistul are o vie de succes în Arizona şi câteva vinuri apreciate internaţional.

Slayer sticla Jagermeister 2019

Slayer sticla Jagermeister 2019 (1) (Foto: Slayer)

Slayer se pregăteşte între timp să îşi încheie etapa nord americană a turneului de adio. Va reveni în Europa pe 4 iunie, cu un concert în Polonia şi are apariţii programate la Rock Am Ring, Hellfest şi Graspop Metal Meeting. Grupul thrash urcă pe scena de la Arenele Romane pe 10 iulie, în cadrul Metalhead Meeting 2019.

Cu această ocazie sunt aniversaţi şi 15 ani de Metalhead în România.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Slayer
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Planurile HBO după finalul Urzeala Tronurilor (Game of Thrones): un prequel a fost aprobat

După încheierea sezonului final Game of Thrones, apar vești noi care confirmă și infirmă zvonuri din partea fanilor. A Song...

Închide