Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Slayer are acum propria versiune de sticlă Jagermeister, ediţie limitată

După ce Metallica a lansat propriul whisky şi o bere, acum Slayer îşi pune numele pe o băutură populară între petrecăreţi şi servită des la concerte. E vorba despre Jagermeister, care a lansat o ediţie limitată de sticlă Slayer.

Publicat

pe

Slayer sticla Jagermeister 2019 │ FOTO: Slayer

Jagermeister a conceput o sticlă de 1.75 litri, cu artwork realizat la comandă şi inspirat de albumele legendei thrash. Ocazia acestei lansări este apariţia trupei la festivalul Download UK pe 16 iunie. Sticla de 1.75 litri include artwork Slayer la exterior şi vine într-o cutie gravată cu logo-ul stilizat al formaţiei pe auriu.

Fiind o ediţie limitată, doar 500 de sticle de acest tip vor fi produse şi vândute prin magazinul online Jagermeister. Despre această asociere inedită a vorbit chitaristul Slayer, Kerry King:

Ne-am distrat de minune cu Jagermeister de-a lungul anilor şi apreciem că au creat o ediţie limitată de sticlă pentru a onora finalul călătoriei noastre. Sticla arată grozav.

Sunt onorat că prietenii noştri de la Jagermeister ne respectă atât de mult. Abia aştept să pun mâna pe o sticlă!

Metallica a lansat la rândul său o tărie inspirată de muzică sa, whiskey-ul "Blackened", care a debutat în 2018. Grupul are şi propria bere Pilsner, "Enter Night", care a văzut lumina zilei la început de an 2019. Marile formaţii, precum The Rolling Stones, AC/DC sau Iron Maiden şi-au asociat de-a lungul timpului brandul şi imaginea cu băuturi spirtoase premium.

Marilyn Manson a avut chiar un business cu absint localizat la o fabrică din Elveţia. Asta în vreme ce solistul TOOL şi A Perfect Circle, Maynard James Keenan a pus cariera muzicală pe pauză pentru a îşi crea propriul business viticol. Artistul are o vie de succes în Arizona şi câteva vinuri apreciate internaţional.

Slayer sticla Jagermeister 2019

Slayer sticla Jagermeister 2019 (1) │ FOTO: Slayer

Slayer se pregăteşte între timp să îşi încheie etapa nord americană a turneului de adio. Va reveni în Europa pe 4 iunie, cu un concert în Polonia şi are apariţii programate la Rock Am Ring, Hellfest şi Graspop Metal Meeting. Grupul thrash urcă pe scena de la Arenele Romane pe 10 iulie, în cadrul Metalhead Meeting 2019.

Cu această ocazie sunt aniversaţi şi 15 ani de Metalhead în România.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte miercuri, 10 iulie 2019

Slayer

Loc
Arenele Romane
Comentează

Industria muzicala

Slayer se reuneşte, va avea concerte în 2024

În vreme ce unii dintre noi se bucurau de cariera solo a lui Kerry King, puţini se aşteptau la o veste aşa bună din lumea thrash-ului. Pe 21 februarie 2024 Slayer a anunţat oficial că se reuneşte, la 5 ani distanţă de la retragerea sa.

Publicat

pe

Slayer

Slayer şi-a luat adio de la fani în 2019, în cadrul unui turneu global care a adus legenda thrash inclusiv în România. Tom Araya îşi luase rămase bun de la fani, cu lacrimi în ochi, întregul grup se înclinase în faţa armatelor de fani şi totul părea gata în noiembrie 2019, la ultimul concert. Fast forward jumătate de deceniu şi iată-ne în 2024 cu veştile bune: Slayer s-a reunit.

În acest an vor urca pe scenă muzicienii, în formula cu Tom Araya la bas şi voce, Kerry King la chitară, Gary Holt la chitară şi Paul Bostaph la tobe. Slayer va fi headliner la două festivaluri mari în 2024, Riot Fest şi Louder Than Life. Primul are loc pe 22 septembrie 2024 în Chicago, iar al doilea în Louisville, pe 27 septembrie.

Louder Than Life pare să fie festivalul rock al anului, având în vedere că include 140 de trupe, pe 5 scene. Este a zecea ediţie şi cu cel mai mare şi impresionant lineup. La început de an 2024 Kerry King spunea că nu a mai luat contact cu Tom de când Slayer şi-a încheiat concertul de la The Forum în 2019. King a fost totuşi vehement cu privire la cariera sa, spunând că e departe de a fi gata şi ne-a oferit între timp şi un single solo, "Idle Hands", extras de pe primul său album solo, "From Hell I Rise". Acesta va debuta pe 17 mai 2024.

Erau şi ceva disesiuni în Slayer, se pare, între Kerry King şi Tom Araya, contribuind la dizolvarea formaţiei. Plus, dorinţa muzicienilor de a mai fi şi pe acasă, cu familiile, încă un motiv pentru a opri proiectul. Mai nimeni din trupă nu îşi dorea să fie în lumina reflectoarelor. Cu atât mai puţin fostul chitarist Jeff Hanneman, care a încetat din viaţă în 2013 şi avea o existenţă solitară.

Ce e ciudat e că 5 ani Tom şi Kerry nu au vorbit, nici măcar la telefon, email sau prin SMS, conform chitaristului. Araya nu mai poate savura nici arta de a cânta la bas, după operaţia suferită la gât, care îl împiedică şi din headbanging. Odată cu aceste noi concerte există totuşi şi speranţa de muzică nouă, măcar un single, dacă nu un LP.

Citește în continuare

Albume noi

Kerry King de la Slayer anunță albumul solo "From Hell I Rise"

Kerry King, legendarul chitarist Slayer duce mai departe torța trupei, odată cu anunțarea unui album solo intitulat "From Hell I Rise". Muzicialul a partajat deja în rețelele de socializare și un prim single, "Idle Hands".

Publicat

pe

Coperta single Kerry King Idle Hands
Coperta single Kerry King Idle Hands

Slayer și-a încheiat cariera cu un turneu global în 2019, care a adus trupa inclusiv în România, la Arenele Romane. Un moment definitoriu al acelui turneu a fost în noiembrie 2019, când la ultimul concert al formației, Kerry King și-a scos lanțurile de la curea, le-a ținut în aer și le-a aruncat pe podea. Acum a revenit cu un comunicat de presă, promițând că "I wasn't done!".

Pe 5 februarie 2024 muzicianul și-a anunțat LP-ul de debut, "From Hell I Rise", care va debuta pe 17 mai prin casa de discuri Reigning Phoenix Music. Este primul material al lui Kerry de la desființarea Slayer în 2019. Pe LP apare ark Osegueda de la Death Angel la voce, Phil Demmer, ex chitarist Machine Head (dar și chitarist Vio-Lence), basistul Hellyeah Kyle Sanders și fostul coleg de la Slayer, toboșarul Paul Bostaph.

Albumul a fost produs de Josh Wilbur, cunoscut pentru lucrul la materiale Korn, Lamb of God, Avenged Sevenfold și Bad Religion. Grosul discului a fost înregistrat la Henson Studios in Los Angeles.

Iată tracklist-ul acestui album:

1. Diablo
2. Where I Reign
3. Residue
4. Idle Hands
5. Trophies Of The Tyrant
6. Crucifixation
7. Tension
8. Everything I Hate About You
9. Toxic
10. Two Fists
11. Rage
12. Shrapnel
13. From Hell I Rise

King a spus următoarele despre proiect:

Chiar și cu un album gata, am în continuare atât de multe piese care trebuie finalizate. Asta știu eu să fac: numărul 1 fiind muzica și numărul 2 fiind metal. A fost o parte a vieții mele timp de 40 de ani și nu sunt nici pe departe gata.

King și-a numit materialul o "extensie" a albumelor Slayer. A spus și că 80% din ce vom auzi s-ar fi regăsit cu ușurință pe un album al legendari trupei. Grupul și-a început cariera în 1981 și a făcut parte din Big Four, cele 4 nume mari din thrash, alături de Metallica, Megadeth și Anthrax.

Citește în continuare

Trending