Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Sebastian Bach - Poza pentru Kicking & ScreamingMuzicienii îl numesc pe CEO-ul Spotify "un idiot lacom" Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România"

Metallica lansează propria bere Pilsner, "Enter Night", are un documentar despre asta

Metallica a fost un brand activ în ultimul an, intrând pe câteva pieţe noi. După un whiskey Metallica şi o colecţie de ceasuri, acum formaţia îşi pune numele pe o bere Pilsner, numită "Enter Night".
Bere Metallica Enter Night

Bere Metallica Enter Night

Odată cu lansarea acestei băuturi a apărut şi un documentar despre proiect, pe care îl puteţi viziona mai jos. Pe parcursul a 10 minute aflăm cum a ajuns Enter Night Pilsner de la o idee bună la un produs viabil comercial. Totul a fost realizat prin colaborarea Metallica cu Stone Brewing Co, o berărie artizanală din California.

Berea va debuta atât în SUA, cât şi internaţional în această primăvară. Băutura reprezintă o însumare a valorilor trupei, dar şi ale companiei producătoare. Descrierea sa cea mai bună este "un deget mijlociu arătat status quo-ului", o licoare agresivă şi metal. Artiştii din formaţie au participat la fiecare pas de pregătire a acestui brew, împreună cu echipa de la berărie.

Laris Ulrich, toboşarul Metallica şi cofondatoruL Stone, Grech Koch s-au întâlnit de multiple ori la locuinţa artistului pentru a discuta la câteva beri despre planuri. Enter Night este o bere aromată, care combină tradiţia berii nord germane Pilsner cu Arrogant Consortia, o amprentă specifică a celor de la Stone Brewing.

Aftertaste-ul este unul amar şi agreisv, de-a dreptul heavy metal. Câţiva norocoşi dintre fanii Metallica au putut să guste din bere la concertele trupei din această toamnă. Numele acestei băuturi este evident inspirat de piesa "Enter Sandman", hit de pe albumul legendar "The Black Album" din 1991. În ultimele luni am putut vedea brandul Metallica aplicat şi pe whiskey învechit pe muzica trupei (numit Blackened), printr-un proces special. Formaţia a lansat şi propria colecţie de ceasuri în 2018, în colaborare cu Nixon.

Formaţiile cu propria lor băutura nu reprezintă o noutate, pentru că şi Megadeth sau Iron Maiden au propriile beri. În ultimul an a apărut şi o bere artizanală Luna Amară, numită "Chihlimbar".

Metallica se pregăteşte să înceapă etapa europeană a turneului "WorldWired", care debutează în mai. Va ajunge şi în România pe 14 august, într-un concert la Arena Naţională.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Lars UlrichMetallica
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cabral, Loredana și cei 100 spun: Cântă acum cu mine!

Cabral și cei 100 de muzicieni, conduși de Loredana, au dat startul filmărilor show-ului "Cântă acum cu mine". Mai multe...

Închide