Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

6 concurenţi memorabili ajung în finala Românii au Talent Sezonul 9; Micuţul Aris face furori din nou

"Românii au Talent" şi-a ales finaliştii sezonului 9 în cel mai nou episod, difuzat de ProTV pe 24 mai. 6 concurenţi au fost aleşi pentru finală, impresionând juraţii şi publicul. Juraţii au surprins, folosind şi wild card-ul sezonului pentru a alege un al 11-lea finalist, Stevie Starr. Află în articol care sunt numerele speciale care au ajuns în finală şi autorii lor.
Juriul Romanii au talent semifinala 2 Sezonul 9

Juriul Romanii au talent semifinala 2 Sezonul 9 (foto: ProTV)

Andi, Andra, Mihai şi Florin au ales şi ultimii doi candidaţi la premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro: Azeri brothers şi Elena Gibson. Pe 24 mai a avut loc a doua semifinală care completează lista de finalişti, ajunsă la 11 nume. Showul a strâns peste 2.3 milioane de telespectatori, care au urmărit cu sufletul la gură reprezentaţiile ultimilor 12 semifinalişti din sezonul 9 "Românii au talent".

Concurenţii din a doua semifinală au venit cu numere de breakdance, canto, dans contemporan, acrobatic balance, forţă, contorsionism şi pole dance. Ediția "Românii au talent" de pe 24 mai este disponibilă integral pe protvplus.ro.

INNA semifinala Romanii au Talent sezonul 9

INNA semifinala Romanii au Talent sezonul 9 (Foto: ProTV)

INNA a cântat în cadrul emisiunii noua piesă "Iguana" şi s-a distrat alături de juraţi, Smiley şi Pavel Bartoş. Concurenții calificați în finala "Românii au talent" după semifinala 2 sunt următorii:

 1. Corul de copii al Operei Naţionale
 2. Aris Negoiţă
 3. Elena Gibson
 4. Anton Joseph
 5. Isabela Stănescu (aleasă de juriu)
 6. Stevier Starr (wild card din partea juriului)

În prima semifinală (cea din 17 mai) s-au calificat următorii concurenţi:

 1. Ana Maria Pantaze
 2. Ema Stoian
 3. Magitot
 4. Rareș Bratu
 5. Andreea Tucaliuc (aleasă de juriu)

Wild card-ul l-a primit scoţianul Stevier Starr, de 56 de ani, cunoscut drept "înghiţitorul de lucruri". Starr poate înghiţi la comandă diferite obiecte şi le poate regurgita, fie că e vorba de monede, bile de biliard, ba chiar şi peştişori.

A impresionat din nou şi "Mowgli de România", Aris Negoiţă. Tânărul a executat un dans tribal plin de energie, pe care îl puteţi urmări mai jos. Cu tălpile goale şi plin de euforie, micuţul a spus povestea lui Mowgli prin dans, pe parcursul a câteva minute. Ursul Baloo -a crescut de mic, apoi o echipă de copii l-a adus pe Aris înapoi în lumea oamenilor, după ce a copilărit printre fiare.

Aris Negoiţă are doar 8 ani şi a ridicat sala în picioare de la prima sa prezenţă la "Romanii au talent". Pentru el Pavel Bartoş şi Smiley au apăsat butonul auriu (Golden Buzz), ajungând în semifinală. "Mowgli" urmează cursuri de dans de 3 ani şi este natural, flexibil şi foarte stăpân pe mişcări.

Finala "Românii au Talent" va fi difuzată de ProTV vineri, pe 31 mai de la ora 20:30. Marele premiu de 120.000 de euro este disputat de 11 concurenţi, 8 votaţi de telespectatori, 2 aleşi de juriu şi unul prin wild card. Există şi 4 numere care vor concura pentru premiul de originalitate de 10.000 de euro.

Citește mai multe despre AndraAris NegoițăMihai PetrePavel BartosSmiley
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE