Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

6 concurenţi memorabili ajung în finala Românii au Talent Sezonul 9; Micuţul Aris face furori din nou

"Românii au Talent" şi-a ales finaliştii sezonului 9 în cel mai nou episod, difuzat de ProTV pe 24 mai. 6 concurenţi au fost aleşi pentru finală, impresionând juraţii şi publicul. Juraţii au surprins, folosind şi wild card-ul sezonului pentru a alege un al 11-lea finalist, Stevie Starr. Află în articol care sunt numerele speciale care au ajuns în finală şi autorii lor.

Publicat

pe

Juriul Romanii au talent semifinala 2 Sezonul 9
Juriul Romanii au talent semifinala 2 Sezonul 9 │ FOTO: ProTV

Andi, Andra, Mihai şi Florin au ales şi ultimii doi candidaţi la premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro: Azeri brothers şi Elena Gibson. Pe 24 mai a avut loc a doua semifinală care completează lista de finalişti, ajunsă la 11 nume. Showul a strâns peste 2.3 milioane de telespectatori, care au urmărit cu sufletul la gură reprezentaţiile ultimilor 12 semifinalişti din sezonul 9 "Românii au talent".

Concurenţii din a doua semifinală au venit cu numere de breakdance, canto, dans contemporan, acrobatic balance, forţă, contorsionism şi pole dance. Ediția "Românii au talent" de pe 24 mai este disponibilă integral pe protvplus.ro.

INNA semifinala Romanii au Talent sezonul 9

INNA semifinala Romanii au Talent sezonul 9 │ FOTO: ProTV

INNA a cântat în cadrul emisiunii noua piesă "Iguana" şi s-a distrat alături de juraţi, Smiley şi Pavel Bartoş. Concurenții calificați în finala "Românii au talent" după semifinala 2 sunt următorii:

  1. Corul de copii al Operei Naţionale
  2. Aris Negoiţă
  3. Elena Gibson
  4. Anton Joseph
  5. Isabela Stănescu (aleasă de juriu)
  6. Stevier Starr (wild card din partea juriului)

În prima semifinală (cea din 17 mai) s-au calificat următorii concurenţi:

  1. Ana Maria Pantaze
  2. Ema Stoian
  3. Magitot
  4. Rareș Bratu
  5. Andreea Tucaliuc (aleasă de juriu)

Wild card-ul l-a primit scoţianul Stevier Starr, de 56 de ani, cunoscut drept "înghiţitorul de lucruri". Starr poate înghiţi la comandă diferite obiecte şi le poate regurgita, fie că e vorba de monede, bile de biliard, ba chiar şi peştişori.

A impresionat din nou şi "Mowgli de România", Aris Negoiţă. Tânărul a executat un dans tribal plin de energie, pe care îl puteţi urmări mai jos. Cu tălpile goale şi plin de euforie, micuţul a spus povestea lui Mowgli prin dans, pe parcursul a câteva minute. Ursul Baloo -a crescut de mic, apoi o echipă de copii l-a adus pe Aris înapoi în lumea oamenilor, după ce a copilărit printre fiare.

Aris Negoiţă are doar 8 ani şi a ridicat sala în picioare de la prima sa prezenţă la "Romanii au talent". Pentru el Pavel Bartoş şi Smiley au apăsat butonul auriu (Golden Buzz), ajungând în semifinală. "Mowgli" urmează cursuri de dans de 3 ani şi este natural, flexibil şi foarte stăpân pe mişcări.

Finala "Românii au Talent" va fi difuzată de ProTV vineri, pe 31 mai de la ora 20:30. Marele premiu de 120.000 de euro este disputat de 11 concurenţi, 8 votaţi de telespectatori, 2 aleşi de juriu şi unul prin wild card. Există şi 4 numere care vor concura pentru premiul de originalitate de 10.000 de euro.

Comentează

Concerte & turnee

Smiley te invită în SmileyVerse, un concert multisenzorial, la Arenele Romane

Vara aceasta, Smiley își va plimba fanii prin SmileyVerse, un concept de show profund și interactiv. Evenimentul va avea loc pe 1 iunie, la Arenele Romane din București.

Publicat

pe

Smiley
Smiley │ FOTO: Smiley

Smiley își cântă Universul în toate trăirile, culorile și ritmurile care-l compun, într-un concert de neratat. Denumit anul acesta SmileyVerse, cel mai mare și impresionant concert din an pentru Smiley, va avea loc, conform tradiției din ultimii ani, pe 1 iunie, de data aceasta la Arenele Romane, alături de invitați-surpriză, și își propune să fie o experiență multisenzorială pentru fiecare spectator în parte.

Smiley oferă publicului său odată cu biletul la show și accesul în SmileyVerse, o dimensiune complet nouă, creată după chipul și asemănarea visurilor lui, dar și ale celor care-l ascultă, un univers în care emoțiile oferite de muzică, dans și show se împletesc cu revelațiile aduse de tehnologie și lumea digitală.

"Va fi ceva spectaculos și extrem de interesant de la concept până la show-ul complet de pe scenă. Universul meu transformat în show va deschide universul interior al fiecărui om care va fi alături de mine acolo, într-o energie unică pe care abia aștept să o simțim. Anul acesta concertul meu este SmileyVerse pentru că fix asta simțim cu toții pe parcursul unui concert complet, că ne teleportăm într-un univers pe care îl deschidem fiecare suflet prezent în parte, îl cântăm, îl trăim, în dansăm și îl descifrăm noi toți, cei care suntem acolo. O dimensiune a binelui, a muzicii, a emoțiilor și a descătușării de tot ce simțim", a transmis Smiley.

Piese nou lansate, dar și legendare, colaborări muzicale imprevizibile, momente artistice mult așteptate, dar și altele surprinzătoare, inserții tehnologice impresionante, interacțiune cu fiecare om din sală la cele mai profunde niveluri, totul desfășurat și trăit live, pe scena și în sala Arenelor Romane ca într-un univers irepetabil.

"Așadar, am intrat în perioada aceea supremă din an, când pregătim concertul pe care îl așteptăm din iunie în iunie. Întotdeauna am spus că pentru mine întâlnirea cu publicul la concertul acesta reprezintă o trăire maximă, o plimbare de la muzică, râs, plâns, bucurie, energie, dans, trecut, viitor, reîntâlnirea cu cei mai dragi colegi de scenă, cu toți ai mei apropiați, conectarea cu publicul care-mi ascultă muzica și care-mi oferă atat de mult pe parcursul acelor ore", a adăugat Smiley.

Prețuri bilete SmileyVerse la Arenele Romane

  • Biletele de acces se găsesc online, la prețuri ce pornesc de la 101 lei. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.
Citește în continuare

Concerte & turnee

Ei sunt invitații speciali care urcă pe scena concertului "Sufrageria Irinei"

Pe 13 martie, Sala Palatului va vibra sub acordurile magice ale concertului Sufrageria Irinei. Irina Rimes va fi înconjurată de o pleiadă de invitați speciali, cu piese deja cunoscute, dar și cu muzică nouă.

Publicat

pe

"Sufrageria Irinei" la Sala Palatului
"Sufrageria Irinei" la Sala Palatului │ FOTO: Artwork de Alina Cotișel

Printre invitați se numără câțiva dintre cei mai iubiți și talentați artiști din România: Andra, cu farmecul său inconfundabil și hituri care au cucerit inimile publicului, Tudor Chirilă, cu versurile sale ce ating corzile sensibile ale sufletului, Damian Drăghici, maestrul muzicii lăutărești și nu numai, legendarul Mircea Baniciu, Dora Gaitanovici și Vlad Musta, proaspete talente ale industriei muzicale. Mai mult decât atât, Irina a promis și un invitat foarte special, dar care va rămâne surpriză.

Alături de Irina, vor urca pe scenă: Andrei Comaroni - chitară, Cristi Comaroni - chitară, Bubu Cernea - tobe, Radu Taca - bass, Tudor Amarandei - clape, Șerban Ilicevici - sunet.

Se anunță o seară în care muzica va uni suflete și va crea amintiri de neuitat. Cu siguranță, acești artiști talentați vor aduce o energie aparte și vor completa atmosfera deja incendiară creată de Irina Rimes. Este un eveniment pe care fanii muzicii românești nu îl vor uita prea curând și care promite să fie o adevărată petrecere muzicală.

Irina Rimes este unul dintre artiştii emblematici ai industriei muzicale actuale din România, care şi-a pus amprenta asupra publicului, topurilor radio şi TV prin stilul unic de interpretare, piese statement, peste 340 de show-uri live intense şi pline de emoţie și peste 450 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Citește în continuare

Concerte & turnee

Andra, Dora Gaitanovici și Vlad Musta cântă alături de Irina Rimes la Sala Palatului

Andra, Dora Gaitanovici și Vlad Musta, ambii finaliști Vocea României din echipa Irina Rimes, vor veni la Sala Palatului în calitate de invitați speciali. Concertul, intitulat "Sufrageria Irinei", are loc pe 13 martie.

Publicat

pe

"Sufrageria Irinei" la Sala Palatului
"Sufrageria Irinei" la Sala Palatului │ FOTO: Artwork de Alina Cotișel

Zilele trecute, Irina a dezvăluit primul artist care o va acompania pe scenă pentru un moment special. Este vorba de nimeni altul decât Tudor Chirilă, prietenul și "dușmanul" ei de la Vocea României. Acum, artista a completat lista invitaților cu trei nume.

Andra, una dintre cele mai iubite artiste din industria muzicală românească, va urca pe scenă și va bucura audiența cu vocea sa. Irina și Andra își vor uni forțele, iar duetul lor promite să fie memorabil.

Dora Gaitanovici și Vlad Musta, tinerii talentați cu care Irina Rimes a ajuns în finala de la Vocea României 2018, respectiv 2023, vor cânta împreună, demonstrând că relațiile ce au luat naștere în emisiune rezistă trecerii timpului.

Irina Rimes își plimbă puțin sufrageria și invită fanii la un concert intim, ca stare, nu ca dimensiune. Artista a gândit conceptul "Sufrageria Irinei" în urma cu câțiva ani, când își interpreta creațiile muzicale în confortul propriei case. Pe 13 martie, cântăreața transformă Sala Palatului într-o spațiu primitor și familial unde își va întâmpina vizitatorii cu muzică și emoție.

Irina Rimes este unul dintre artiştii emblematici ai industriei muzicale actuale din România, care şi-a pus amprenta asupra publicului, topurilor radio şi TV prin stilul unic de interpretare, piese statement, peste 340 de show-uri live intense şi pline de emoţie și peste 450 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Citește în continuare

Trending