Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO

Metallica lansează un set ediție limitată, ce conține o sticlă de whiskey și viniluri - VIDEO

Metallica tocmai a anunțat ediția limitată "Batch 100" o versiune a deja cunoscutului "Blackened", whiskey lansat acum doi ani, care vine și cu o pereche exclusivistă de viniluri ce conțin playlistul utilizat în timpul procesului de învechire a licorii.
Set ediție limitată

Set ediție limitată "Batch 100" (captură ecran)

Ceea ce a devenit semnătura trupei în ceea ce privește whisky-ul e faptul că este învechit în butoaie speciale, expuse muzicii Metallica, despre care se spune că are un efect asupra procesului de învechire. Pentru noul amestec, ediție limitată, a fost utilizată o nouă listă de melodii, ceea ce face ca acest set să fie unul obligatoriu pentru orice colecționar serios.

Setul conține nu doar sticla specială de whiskey și discurile de vinil, dar și alte obiecte, precum stickere și o pană de chitară.

Distilerul şi blenderul Rob Dietrich și bateristul Lars Ulrich au colaborat la crearea noului playlist pentru acest whisky, "Batch 100". Toboșarul a fost încântat de alegerile lui Dietrich, exclamând:

"Când mă uit la playlist-ul lui Rob, ador selecțiile, iubesc varietatea. Îmi place că a ales două piese live mai profunde din turneul <<Damaged Justice>>, îmi place să văd că atât <<Binge & Purge>> și <<Through the Never>> se regăsesc pe listă, și chiar a atins albumul <<Helping Hands>>, așa că este clar că nu este un part-timer!"

"Batch 100" playslist:

 1. Blackened (live)
 2. Creeping Death (live)
 3. The Unforgiven (live)
 4. Disposable Heroes
 5. Fade to Black
 6. Spit Out The Bone
 7. Whiplash
 8. And Justice For All
 9. Nothing Else Matters (live acustic)
 10. Leper Messiah
 11. One (live)
 12. Battery

Urmărește-l pe Lars Ulrich vorbind despre noul set ediție limitată - UNBOXING

Citește mai multe despre Metallica
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Eurovision e subiect de film într-o nouă comedie Netflix, ce prinde contur în clipul "Volcano Man" cu Will Ferrell și Rachel McAdams - VIDEO

Eurovision Song Contest este subiectul unui film de comedie ce-i are în rolurile principale pe actorii Will Ferrell și Rachel...

Închide