Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Metallica lansează un set ediție limitată, ce conține o sticlă de whiskey și viniluri - VIDEO

Metallica tocmai a anunțat ediția limitată "Batch 100" o versiune a deja cunoscutului "Blackened", whiskey lansat acum doi ani, care vine și cu o pereche exclusivistă de viniluri ce conțin playlistul utilizat în timpul procesului de învechire a licorii.
Set ediție limitată

Set ediție limitată "Batch 100" (captură ecran)

Ceea ce a devenit semnătura trupei în ceea ce privește whisky-ul e faptul că este învechit în butoaie speciale, expuse muzicii Metallica, despre care se spune că are un efect asupra procesului de învechire. Pentru noul amestec, ediție limitată, a fost utilizată o nouă listă de melodii, ceea ce face ca acest set să fie unul obligatoriu pentru orice colecționar serios.

Setul conține nu doar sticla specială de whiskey și discurile de vinil, dar și alte obiecte, precum stickere și o pană de chitară.

Distilerul şi blenderul Rob Dietrich și bateristul Lars Ulrich au colaborat la crearea noului playlist pentru acest whisky, "Batch 100". Toboșarul a fost încântat de alegerile lui Dietrich, exclamând:

"Când mă uit la playlist-ul lui Rob, ador selecțiile, iubesc varietatea. Îmi place că a ales două piese live mai profunde din turneul <<Damaged Justice>>, îmi place să văd că atât <<Binge & Purge>> și <<Through the Never>> se regăsesc pe listă, și chiar a atins albumul <<Helping Hands>>, așa că este clar că nu este un part-timer!"

"Batch 100" playslist:

 1. Blackened (live)
 2. Creeping Death (live)
 3. The Unforgiven (live)
 4. Disposable Heroes
 5. Fade to Black
 6. Spit Out The Bone
 7. Whiplash
 8. And Justice For All
 9. Nothing Else Matters (live acustic)
 10. Leper Messiah
 11. One (live)
 12. Battery

Urmărește-l pe Lars Ulrich vorbind despre noul set ediție limitată - UNBOXING

Citește mai multe despre Metallica
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Eurovision e subiect de film într-o nouă comedie Netflix, ce prinde contur în clipul "Volcano Man" cu Will Ferrell și Rachel McAdams - VIDEO

Eurovision Song Contest este subiectul unui film de comedie ce-i are în rolurile principale pe actorii Will Ferrell și Rachel...

Închide