Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară

Metallica lansează un set ediție limitată, ce conține o sticlă de whiskey și viniluri - VIDEO

Metallica tocmai a anunțat ediția limitată "Batch 100" o versiune a deja cunoscutului "Blackened", whiskey lansat acum doi ani, care vine și cu o pereche exclusivistă de viniluri ce conțin playlistul utilizat în timpul procesului de învechire a licorii.
Set ediție limitată

Set ediție limitată "Batch 100" (captură ecran)

Ceea ce a devenit semnătura trupei în ceea ce privește whisky-ul e faptul că este învechit în butoaie speciale, expuse muzicii Metallica, despre care se spune că are un efect asupra procesului de învechire. Pentru noul amestec, ediție limitată, a fost utilizată o nouă listă de melodii, ceea ce face ca acest set să fie unul obligatoriu pentru orice colecționar serios.

Setul conține nu doar sticla specială de whiskey și discurile de vinil, dar și alte obiecte, precum stickere și o pană de chitară.

Distilerul şi blenderul Rob Dietrich și bateristul Lars Ulrich au colaborat la crearea noului playlist pentru acest whisky, "Batch 100". Toboșarul a fost încântat de alegerile lui Dietrich, exclamând:

"Când mă uit la playlist-ul lui Rob, ador selecțiile, iubesc varietatea. Îmi place că a ales două piese live mai profunde din turneul <<Damaged Justice>>, îmi place să văd că atât <<Binge & Purge>> și <<Through the Never>> se regăsesc pe listă, și chiar a atins albumul <<Helping Hands>>, așa că este clar că nu este un part-timer!"

"Batch 100" playslist:

 1. Blackened (live)
 2. Creeping Death (live)
 3. The Unforgiven (live)
 4. Disposable Heroes
 5. Fade to Black
 6. Spit Out The Bone
 7. Whiplash
 8. And Justice For All
 9. Nothing Else Matters (live acustic)
 10. Leper Messiah
 11. One (live)
 12. Battery

Urmărește-l pe Lars Ulrich vorbind despre noul set ediție limitată - UNBOXING

Citește mai multe despre Metallica
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Eurovision e subiect de film într-o nouă comedie Netflix, ce prinde contur în clipul "Volcano Man" cu Will Ferrell și Rachel McAdams - VIDEO

Eurovision Song Contest este subiectul unui film de comedie ce-i are în rolurile principale pe actorii Will Ferrell și Rachel...

Închide