Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Billie Eilish: The World’s A Little BlurryUn documentar despre Billie Eilish apare în februarie 2021 - VIDEO TEASER Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020

Alice in Chains lansează un poster ediție limitată și donează o parte din încasări

Alice in Chains a anunțat ieri că va lansa un poster ediție limitată, ce va putea fi achiziționat de pe site-ul oficial de merchandise al trupei.
Alice In Chains

Alice In Chains

Motivul din spatele acestei acțiuni este dorința de a-i ajuta pe cei care au fost loviți de pandemia de COVID-19. Astfel, o parte din încasările provenite din vânzarea posterelor va fi donată fondului de ajutor COVID-19 Relief Fund.

Pentru aceste postere, membrii trupei au colaborat cu artistul Justin Helton. Acesta este cel care a creat eticheta sticlei de whiskey lansată de Alice in Chains anul trecut. De fapt, posterul în discuție reprezintă exact modelul etichetei, însă este printat pe o hârtie de calitate. Doritorii pot opta și pentru varianta unui poster cu margini holografice, în culorile curcubeului. Posterele pot fi comandate de pe site-ul aliceinchains.warnermusic.com, având următoarele prețuri: 50 $ (posterul clasic), 80$ (posterul cu margini holografice) și 120 $ (ambele modele).

"Cum pandemia de COVID-19 continuă să aibă un impact asupra industriei și să ne devasteze țara, am colaborat cu @statusserigraph (n.r. artistul Justin Helton) să vă aducem următorul poster ediție limitată, ce reproduce artwork-ul whiskey-ul nostru. În încercarea de a-i ajuta pe colegii noștri artiști, o parte din încasările provenite din vânzarea posterelor va fi donată fondului de ajutor COVID-19 Relief Fund. Vă mulțumim vouă, fanilor, pentru suportul pe care ni-l acordați pentru a trece împreună de această perioadă dificilă", a scris Alice in Chains pe contul de Instagram.

Cel mai recent album Alice in Chains este "Rainier Fog" (2018). Discul a venit după o pauză de 5 ani de la materialul anterior, "The Devil Put Dinosaurs Here". Lansat în 2013, albumul s-a plasat pe prima poziție în topul albumelor rock din SUA, incluzând single-uri precum "Hollow" și "Stone". "The Devil Put Dinosaurs Here" este al doilea disc Alice In Chains alături de solistul William DuVall, care l-a înlocuit pe Layne Staley, găsit mort în locuința sa în 2002.

Primul album lansat după moartea frontman-ului Layne Staley, "Black Gives Way to Blue", a apărut în anul 2009 după o pauză de 16 ani. Inspirația pentru acest album a fost tocmai moartea legendarului solist, materialul realizat constituind un fel de mesaj de despărțire pentru Staley. Discul a primit din partea RIAA (Recording Industry Association of America) discul de aur pentru vânzări de peste 500.000 de exemplare pe teritoriul american, la nivel global albumul depășind 1 milion de unități.

Cu șase albume lansate, Alice In Chains a vândut la nivel mondial peste 30 de milioane de discuri și a primit 11 nominalizări la premiile Grammy. În 1993 a câștigat premiul MTV Video Music Awards pentru videoclipul "Would?"

Citește mai multe despre Alice in Chains
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sam Smith va lansa o piesă în colaborare cu Demi Lovato - TEASER

Dacă acum câteva zile, Sam Smith făcea publică noua colaborare pe contul său de Instagram, ieri artistul a lansat și...

Închide