Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Ascultă noua piesă Logic + Eminem, "Homicide" - AUDIO

Logic se dovedeşte din nou unul dintre cei mai relevanţi rapperi ai momentului prin noua sa piesă, "Homicide", pe care colaborează cu Eminem. Flow-ul său l-ar face şi pe Kendrick Lamar şi chiar pe Shady gelos. Vă invităm să ascultaţi piesa în articol.

Publicat

pe

Coperta Single Logic Eminem Homicide
Coperta Single Logic Eminem Homicide │ FOTO: Logic

"Homicide" este prima colaborare dintre Logic şi Eminem şi ar fi meritat un loc pe LP-ul "Kamikaze". Logic cântă despre anxietate, despre inovaţia pe care o aduce în rap şi aflăm de ce urăşte autotune-ul, pe care îl foloseşte în mod ironic pe vers. Marshall Mathers se plânge despre rapperii care nu îşi scriu singuri piesele şi îi aduce un tribut chiar comediantului Chris D'Elia, prin includerea unui sample al său în care îl parodia pe Eminem.

Acel sample se află la final şi a provenit dintr-o filmare a lui D'Elia în maşină, în care îl imita ironic pe Slim Shady. Reacţia rapperului a fost de a declara că a crezut că e chiar el pentru o clipă, apreciind gluma.

Logic şi Eminem ameninţă în versuri toţi rapperii rivali, poserii şi wannabes, cu zeci de menţiuni de acte de violenţă, cum ne-a obişnuit Shady de-a lungul anilor. Acest single este extras de pe viitorul album al lui Logic, "Confessions of a Dangerous Mind". LP-ul se află în stadiul de "coming soon" încă din lună martie. Între timp rapperul a lansat un proiect separat, "Supermarket", un album companion pentru cartea sa best seller New York Times cu acelaşi nume.

Eminem a lansat un album surpriză anul trecut, "Kamikaze", în care a atacat toţi haterii şi clonele sale. A pornit şi un beef cu Machine Gun Kelly, purtat pe parcursul a câteva piese şi încheiat prin lovitura de graţie dată de Em prin "Killshot". Artistul a lansat şi piesa "Venom", inclusă pe coloana sonoră a filmului cu acelaşi nume, în care Tom Hardy joacă rolul unui anti-erou în simbioză cu un extraterestru.

Logic vine după un an 2018 în care a colaborat cu OneRepublic pe piesa "Start Again" şi cu Sam Smith pe track-ul "Pray". A bifat şi un imn catchy alături de Marshmello, "Everyday". Rapperul, pe numele său real Sir Robert Bryson Hall provine din Rockville, SUA şi îşi începea cariera în 2009, la vârsta de 19 ani. Are 5 albume la activ şi câteva mixtape-uri.

PUBLICITATE
Comentează

Muzică și film

Eminem apare pe o nouă piesă pentru coloana sonoră a lui "Venom 2", "Last One Standing"

Primul film "Venom" a depăşit toate aşteptările, cu încasări globale uriaşe în ciuda recenziilor criticilor. A ajutat foarte mult şi piesa lui Eminem "Venom" de pe coloana sa sonoră, iar rapperul revine pe un nou track numit "Last One Standing", de această dată într-un featuring cu Skylar Grey. Piesa a fost compusă pentru "Venom 2" şi se ascultă în articol.

Publicat

pe

Coperta single Skylar Grey Eminem Last One Standing
Coperta single Skylar Grey Eminem Last One Standing │ FOTO: Eminem

"Venom 2" sau mai bine zis "Venom: Let There be Carnage" are premiera pe 1 octombrie 2021 în SUA (15 octombrie în România) şi îi pune faţă în faţă pe Tom Hardy în rolul lui Eddie Brock/ Venom şi pe Woody Harrelson în rolul lui Carnage. Woody joacă de fapt rolul unui criminal în serie, care îl muşcă pe Eddie Brock, venit în calitate de jurnalist pentru a îi lua un interviu celui încarcerat. Odată cu sângele lui Brock ajunge în criminal şi ADN-ul lui Venom şi astfel ia naştere un alt simbiot, Carnage.

Pe 30 septembrie a apărut piesa "Last One Standing", de pe coloana sonoră a filmului, o melodie a lui Skylar Grey, pe care apar şi Polo G, Mozzy şi Eminem. Marshall intră pe vers la minutul 2:30 cu un stil sacadat adoptat pe ultimele 3 albume, convertit apoi în acel flow care a intrat în Cartea Recordurilor. Piesa e destul de romantică şi cuminte pentru un soundtrack de film cu anti eroi şi cu tentă horror. "Venom" era ceva mai muşcătoare acum 3 ani.

Eminem a mai colaborat cu Skylar Grey pe hitul "I Need a Doctor", pe care apărea şi Dr. Dre cu fix 10 ani în urmă. În 2016 i-am găsit din nou pe Em şi Skylar pe un track apreciat, "Kill For You". Eminem a fost subiect de ştiri în ultima lună după ce a deschis lanţul de restaurante Mom's Spaghetti în Detroit şi a surprins fanii pe 29 septembrie servindu-i chiar el la tejgheaua localului.

Numele restaurantului este inspirat de versurile hitului din 2002 "Lose Yourself", care a apărut pe coloana sonoră a filmului "8 Mile". Ultimul album al rapperului este "Music to be Murdered By", care a fost lansat în ianuarie 2020 şi a inclus apreciatul single "Godzilla" cu un flow fantastic.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< oct. 2021 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Trending