Urmărește-ne în Social Media

Eminem - Venom

Cu ecourile filmului "Venom" încă răsunând în cinematografe Eminem a lansat piesa care se aude pe genericul acestei pelicule. Poartă numele de "Venom" şi primeşte un videoclip în care muzica lui Em devine la fel de virală ca simbiotul din filmul cu Tom Hardy. Vă invităm să urmăriţi clipul în cadrul articolului.

Istoria muzicii nu este lipsită de clipuri în care oamenii îşi pierd controlul din cauza muzicii. Cel mai des vine în minte "Push the Tempo" de la Fatboy Slim, dar acum i se alătură "Venom" de la Eminem. Sub influenţa muzicii lui Marshall Mathers oamenii încep să se comporte ca Tom Hardy posedat de Venom. Se contorsionează şi vibrează pe aceeaşi frecvenţă, fără control.

Cumva amintesc şi de personajul Ghost din filmul cel nou "Ant-Man". Faţă de duelul cu MGK, acest single are un beat ceva mai întunecat pentru a se mula pe tema filmului. Persoane de toate vârstele, sexele, naţionalităţile sunt posedate de Eminem în acest videoclip. Până şi un câine îi cade victimă, cu un flow de neoprit, la propriu şi la figurat.

"Venom" se regăseşte pe albumul "Kamikaze" lansat în mod neaşteptat de rapper în luna august. Este chiar ultima piesă de pe LP şi a fost adoptată pentru coloana sonoră a filmului "Venom". Când filmul intra în sălile de cinema, clipul devenea public pe YouTube. Povestea continuă de unde a lăsat-o Marshall în precedentul clip "Fall". A se observa şi că artistul nu se teme să arate pe cineva călcând pe CD-ul său "Revival" din 2017.

În versuri Eminem se identifică cu Venom, creatura din spaţiu care vine pe Pământ şi posedă gazdă după gazdă, în căutarea unei simbioze perfecte. Aluzii la gazda creaturii din film, Eddie Brock dar şi la universul Marvel sunt incluse în aceste versuri. În doar câteva ore de la publicare, clipul lui Shady sărea de 3.5 milioane de vizualizări, ajutat şi de popularitatea filmului. Ludwig Göransson a compus coloana sonoră din "Venom" şi îl cunoaştem după compoziţiile realizate pentru "Black Panther" cu câteva luni în urmă.

Veţi putea auzi piese ale celebrului rapper şi pe coloana sonoră a jocului WWE 2K19, care tocmai s-a lansat.

PUBLICITATE
Comentarii

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2021 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3