Urmărește-ne în Social Media

Eminem - Venom

Cu ecourile filmului "Venom" încă răsunând în cinematografe Eminem a lansat piesa care se aude pe genericul acestei pelicule. Poartă numele de "Venom" şi primeşte un videoclip în care muzica lui Em devine la fel de virală ca simbiotul din filmul cu Tom Hardy. Vă invităm să urmăriţi clipul în cadrul articolului.

Istoria muzicii nu este lipsită de clipuri în care oamenii îşi pierd controlul din cauza muzicii. Cel mai des vine în minte "Push the Tempo" de la Fatboy Slim, dar acum i se alătură "Venom" de la Eminem. Sub influenţa muzicii lui Marshall Mathers oamenii încep să se comporte ca Tom Hardy posedat de Venom. Se contorsionează şi vibrează pe aceeaşi frecvenţă, fără control.

Cumva amintesc şi de personajul Ghost din filmul cel nou "Ant-Man". Faţă de duelul cu MGK, acest single are un beat ceva mai întunecat pentru a se mula pe tema filmului. Persoane de toate vârstele, sexele, naţionalităţile sunt posedate de Eminem în acest videoclip. Până şi un câine îi cade victimă, cu un flow de neoprit, la propriu şi la figurat.

"Venom" se regăseşte pe albumul "Kamikaze" lansat în mod neaşteptat de rapper în luna august. Este chiar ultima piesă de pe LP şi a fost adoptată pentru coloana sonoră a filmului "Venom". Când filmul intra în sălile de cinema, clipul devenea public pe YouTube. Povestea continuă de unde a lăsat-o Marshall în precedentul clip "Fall". A se observa şi că artistul nu se teme să arate pe cineva călcând pe CD-ul său "Revival" din 2017.

În versuri Eminem se identifică cu Venom, creatura din spaţiu care vine pe Pământ şi posedă gazdă după gazdă, în căutarea unei simbioze perfecte. Aluzii la gazda creaturii din film, Eddie Brock dar şi la universul Marvel sunt incluse în aceste versuri. În doar câteva ore de la publicare, clipul lui Shady sărea de 3.5 milioane de vizualizări, ajutat şi de popularitatea filmului. Ludwig Göransson a compus coloana sonoră din "Venom" şi îl cunoaştem după compoziţiile realizate pentru "Black Panther" cu câteva luni în urmă.

Veţi putea auzi piese ale celebrului rapper şi pe coloana sonoră a jocului WWE 2K19, care tocmai s-a lansat.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică și film

Eminem apare pe o nouă piesă pentru coloana sonoră a lui "Venom 2", "Last One Standing"

Primul film "Venom" a depăşit toate aşteptările, cu încasări globale uriaşe în ciuda recenziilor criticilor. A ajutat foarte mult şi piesa lui Eminem "Venom" de pe coloana sa sonoră, iar rapperul revine pe un nou track numit "Last One Standing", de această dată într-un featuring cu Skylar Grey. Piesa a fost compusă pentru "Venom 2" şi se ascultă în articol.

Publicat

pe

Coperta single Skylar Grey Eminem Last One Standing
Coperta single Skylar Grey Eminem Last One Standing │ FOTO: Eminem

"Venom 2" sau mai bine zis "Venom: Let There be Carnage" are premiera pe 1 octombrie 2021 în SUA (15 octombrie în România) şi îi pune faţă în faţă pe Tom Hardy în rolul lui Eddie Brock/ Venom şi pe Woody Harrelson în rolul lui Carnage. Woody joacă de fapt rolul unui criminal în serie, care îl muşcă pe Eddie Brock, venit în calitate de jurnalist pentru a îi lua un interviu celui încarcerat. Odată cu sângele lui Brock ajunge în criminal şi ADN-ul lui Venom şi astfel ia naştere un alt simbiot, Carnage.

Pe 30 septembrie a apărut piesa "Last One Standing", de pe coloana sonoră a filmului, o melodie a lui Skylar Grey, pe care apar şi Polo G, Mozzy şi Eminem. Marshall intră pe vers la minutul 2:30 cu un stil sacadat adoptat pe ultimele 3 albume, convertit apoi în acel flow care a intrat în Cartea Recordurilor. Piesa e destul de romantică şi cuminte pentru un soundtrack de film cu anti eroi şi cu tentă horror. "Venom" era ceva mai muşcătoare acum 3 ani.

Eminem a mai colaborat cu Skylar Grey pe hitul "I Need a Doctor", pe care apărea şi Dr. Dre cu fix 10 ani în urmă. În 2016 i-am găsit din nou pe Em şi Skylar pe un track apreciat, "Kill For You". Eminem a fost subiect de ştiri în ultima lună după ce a deschis lanţul de restaurante Mom's Spaghetti în Detroit şi a surprins fanii pe 29 septembrie servindu-i chiar el la tejgheaua localului.

Numele restaurantului este inspirat de versurile hitului din 2002 "Lose Yourself", care a apărut pe coloana sonoră a filmului "8 Mile". Ultimul album al rapperului este "Music to be Murdered By", care a fost lansat în ianuarie 2020 şi a inclus apreciatul single "Godzilla" cu un flow fantastic.

Citește în continuare