Urmărește-ne în Social Media

Eminem - Venom

Cu ecourile filmului "Venom" încă răsunând în cinematografe Eminem a lansat piesa care se aude pe genericul acestei pelicule. Poartă numele de "Venom" şi primeşte un videoclip în care muzica lui Em devine la fel de virală ca simbiotul din filmul cu Tom Hardy. Vă invităm să urmăriţi clipul în cadrul articolului.

Istoria muzicii nu este lipsită de clipuri în care oamenii îşi pierd controlul din cauza muzicii. Cel mai des vine în minte "Push the Tempo" de la Fatboy Slim, dar acum i se alătură "Venom" de la Eminem. Sub influenţa muzicii lui Marshall Mathers oamenii încep să se comporte ca Tom Hardy posedat de Venom. Se contorsionează şi vibrează pe aceeaşi frecvenţă, fără control.

Cumva amintesc şi de personajul Ghost din filmul cel nou "Ant-Man". Faţă de duelul cu MGK, acest single are un beat ceva mai întunecat pentru a se mula pe tema filmului. Persoane de toate vârstele, sexele, naţionalităţile sunt posedate de Eminem în acest videoclip. Până şi un câine îi cade victimă, cu un flow de neoprit, la propriu şi la figurat.

"Venom" se regăseşte pe albumul "Kamikaze" lansat în mod neaşteptat de rapper în luna august. Este chiar ultima piesă de pe LP şi a fost adoptată pentru coloana sonoră a filmului "Venom". Când filmul intra în sălile de cinema, clipul devenea public pe YouTube. Povestea continuă de unde a lăsat-o Marshall în precedentul clip "Fall". A se observa şi că artistul nu se teme să arate pe cineva călcând pe CD-ul său "Revival" din 2017.

În versuri Eminem se identifică cu Venom, creatura din spaţiu care vine pe Pământ şi posedă gazdă după gazdă, în căutarea unei simbioze perfecte. Aluzii la gazda creaturii din film, Eddie Brock dar şi la universul Marvel sunt incluse în aceste versuri. În doar câteva ore de la publicare, clipul lui Shady sărea de 3.5 milioane de vizualizări, ajutat şi de popularitatea filmului. Ludwig Göransson a compus coloana sonoră din "Venom" şi îl cunoaştem după compoziţiile realizate pentru "Black Panther" cu câteva luni în urmă.

Veţi putea auzi piese ale celebrului rapper şi pe coloana sonoră a jocului WWE 2K19, care tocmai s-a lansat.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

Cancel Culture încearcă să îl "anuleze" pe Eminem, iar rapperul răspunde cu un video: "Tone Deaf"

Eminem a fost mereu o figură controversată şi de câteva săptămâni se găseşte în vizorul valului Cancel Culture. Există o întreagă campanie pe TikTok îndreptată spre rapperul american, solicitând "anularea" sa. În stilu-i caracteristic, Marshall Mathers se războieşte cu contestatarii, lansând un videoclip controversat, pentru piesa "Tone Deaf". Clipul se vede în articol.

Publicat

pe

Videoclip Eminem Tone Deaf
Videoclip Eminem Tone Deaf │ FOTO: Eminem

Motivul pentru utilizatorii Generation Z de pe TikTok au pornit o mişcare în masă de a îl "anula" pe Eminem are de-a face cu piesa "Love The Way You Lie" din 2010 (colaborare cu Rihanna). Mai precis versurile "If she ever tries to f*cking leave again/ I’ma tie her/ To the bed and set this house on fire". Au mai fost şi aluzii în câteva piese prin care Eminem ar fi luat partea lui Chris Brown în scandalul de violenţă domestică contra Rihannei. În acelaşi timp pe cel mai nou LP Eminem îşi cere scuze Rihannei pentru acele versuri.

Hashtag-ul #canceleminem a prins ceva tracţiune, iar cei care vor să îl anuleze pe rapper sunt şi mai întărâtaţi de "Tone Deaf". Acesta este un single extras de pe albumul "Music to Be Murdered By - Side B", lansat la final de 2020 şi care continuă ceea ce Em începuse cu "Music to Be Murdered By" în ianuarie 2020. Noul videoclip este un răspuns pentru campania de pe TikTok şi avem parte de 5 minute de animaţii cu un Eminem la fel de rebel şi teribilist ca la început de mileniu.

Pe un bas foarte jucăuş, artistul se înfăţişează în spatele gratiilor sau fiind un voyeur din şifonier, care spionează o domnişoară goală într-o cameră de hotel, cu multe pastile pe masă. Urmează o secvenţă desprinsă parcă din jocul GTA, dar şi un interogatoriu ţinut de un poliţist luat direct din clişeele filmelor americane. Eminem devine ba gropar, ba Unabomber, ba prieten cu hippioţii, ba pur şi simplu un bărbat de vârstă mijlocie care tot pierde la jocuri pe telefonul mobil în vreme ce stă pe toaletă.

Nu se fereşte să îşi etaleze trofeele, costumele din videoclipuri celebre şi filmări legendare de la decernări de premii şi concerte. Artistul are şi susţinători, precum Meghan McCain (prezentatoare ABC News, Fox News, MSNBC), care i-a provocat pe cei din Generaţia Z să o atace, în vreme ce îl susţinea pe Em. Acest curent Cancel Culture e nimica toată pentru Marshall, care a fost interogat de 2 ori de Serviciile Secrete din SUA, pentru ameninţări aduse lui George W. Bush şi Donald Trump, în versurile sale.

Disputa pare mai degrabă între generaţii decât între detractori şi artist.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< iun. 2021 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4