Urmărește-ne în Social Media

Logic, Marshmello - Everyday

Cel mai în vogă DJ al momentului, Marshmello face echipă cu rapperul Logic în piesa "Everyday". La o lună după debutul acestui single apare şi videoclipul, un scurt metraj de 10 minute despre viaţa de birou şi haosul pe care îl poţi provoca în acel mediu. Vă invităm să urmăriţi clipul în cadrul acestui articol.

"Everyday" este o piesă care se regăseşte pe noul album al lui Logic, "Bobby Tarantino II". Este de fapt un mixtape al artistului, cum e la modă acum printre rapperi, care nu mai lansează EP-ul sau LP-uri, ci mixtape-uri. Logic este protagonistul acestui clip, clasicul corporatist angajat la un birou şi muncit exagerat de mult de şefii săi.

Viaţa sa se învârte în jurul hârţogăriei, până în ziua în care se revoltă. I se alătură alţi doi angajaţi nemulţumiţi şi celebrul DJ cu cască în formă de bezea, Marshmello. De abia la bătrâneţe a fost aprins spiritul de rebeliune al protagonistului. Se lasă cu bătaie pe holurile corporaţiei, iar rebelii joacă apoi golf cu imprimanta, fac skateboarding şi yoga, dansând apoi în faţa unui Lamborghini galben.

Logic petrece între fotomodele şi fântâni de şampanie, asta când nu escaladează cele mai înalte vârfuri din lume şi când nu face skydiving. Inspiraţia pentru acest clip vine de la filme celebre precum "Fight Club" sau "Office Space", care au definit rebeliunea la birou.

Rapperul e pe val acum, înnoindu-şi contractul cu casa de discuri Def Jam pentru suma de 30 de milioane de dolari. Noul său material include 13 piese, pe care îşi fac apariţia şi Wiz Khalifa, 2 Chainz, Big Sean sau Young Sinatra.

Marshmello este cel mai mare generator de hituri din EDM la ora actuală, fie că e vorba de tributul pentru Lil Peep "Spotlight" sau colaborarea cu Anne-Marie, "FRIENDS". Muzicianul a creat şi una dintre cele mai ascultate piese din 2017, "Wolves", colaborare cu Selena Gomez.

Pe numele său real Christopher Comstock, DJ-ul de 25 de ani a devenit cunoscut prin remixurile pieselor de la Jack U şi Zedd. Îşi începea activitatea în 2015.

PUBLICITATE
Comentarii