Urmărește-ne în Social Media

Lansări de carte

Rapperul Logic lansează prima sa carte, "Supermarket"

Logic (Bobby Hall), cunoscutul rapper și producător american, se pregătește pentru marea lansare a primei sale cărți, „Supermarket”. Acesta urmează să lanseze și un nou single denumit "Keanu Reeves".

Publicat

pe

Anunțul ce vizează lansarea romanului „Supermarket” a fost făcut prin intermediul rețelelor sociale (Twitter și Instagram) și a luat prin surprindere o lume întreagă. Pe lângă multiplele sale talente - cântăreț, compozitor și producător, Logic ne face acum o veritabilă demonstrație de polivalență artistică. Primul său roman, „Supermarket”, este un amestec omogen între o narațiune fluidă, cu inserții de umor întunecat și o viziune unică asupra fatalității existențiale.

Chiar dacă lansarea cărții i-a ocupat o bună parte din timp, Logic nu dă niciun semn că și-ar neglija cariera muzicală – rapper-ul va lansa curând single-ul „Keanu Reeves”, al cărui teaser a strâns peste 3,5 milioane de vizualizări în doar 18 ore.

Ca artist, Logic este un fenomen cultural, a cărui carieră surprinde în mod fidel tumultul interior al unui tânăr ce încearcă să răzbată în America. Cel mai cunoscut single al său, „1-800-273-8255”, în colaborare cu Alessia Cara și Khalid, intitulat după Național Suicide Prevention Lifeline, a fost premiat cu 5 discuri de platină. De curând, Billboard a ținut să consemneze succesul fulminant al lui Logic, care se numără acum printre cei 21 de artiști care au reușit să aibă simultan cel puțin 10 piese în clasamentul Hot 100.

Odată cu publicarea cărții sale, Bobby Hall (Logic) trage un semnal de alarmă asupra problemelor ce distrag atenția tinerilor și asupra importanței unei mentalități sănătoase.

Despre cartea „Supermarket”:

Flynn, personajul principal, se simte blocat: depresiv, părăsit de iubită, dependent financiar de părinți. Supermarket-ul ar fi trebuit să îl schimbe de tot - o slujbă normală și rutina ce o înconjoară. Munca nu este muncă în momentul în care te salvează de tine însuți, dar lucrurile nu par să stea chiar așa. O singură zi modifică totul, propulsându-l pe Flynn în mijlocul misterului unei crime și pe cititor în lumea unui thriller psihologic care creează dependență.

Comentează

Trending