Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Liana Stanciu anunță când vom afla care e piesa României la Eurovision 2021Piesa României la Eurovision 2021 - Când e aleasă și ce jurați fac selecția RBD"Rebelde" va fi difuzat pe Netflix într-o nouă versiune - TEASER Ana-Maria Mărgean la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Ana-Maria Mărgean a fost micuța ventrilocă care a primit Golden Buzz de la Andra Destiny ALA la "Românii au talent" 2021Destiny ALA a emoționat juriul de la "Românii au talent" cu puterea de a simți muzica chiar dacă nu o aud Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit"Câștigătorii Globurilor de Aur 2021 - Lista completă Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!"

Eminem îi răspunde lui MGK cu piesa diss "Killshot", locul întâi în Trending - AUDIO

Albumul "Kamikaze" al lui Eminem a generat numeroase răspunsuri/diss-uri ale rapperilor rivali, dar cel mai proeminent a fost cel al lui Machine Gun Kelly, "Rap Devil”. Acesta a necesitat la rândul său un răspuns al lui Eminem, care a sosit un pic mai târziu decât se anunţase, dar este pe măsura aşteptărilor. Numele piesei este "Killshot" şi demontează toate atacurile lui MGK.
Single Eminem Killshot

Single Eminem Killshot │ FOTO: Eminem

"Killshot" începe cu o afirmaţie jucăuşă a lui Em că Rihanna i-a dat un mesaj că "i-a lăsat semne pe gât". MGK este poreclit "Stan" şi ironizat pentru că a avut frezura man bun şi totuşi are numele de scenă al unui mafiot. Marshall se întreabă şi ce este în acel bol din care tot mănâncă rivalul în videoclipul său "Rap Devil", cu aluzii la cereale pentru copii mici.

La doar 24 de ore după lansarea piesei diss, "Killshot" a ajuns direct pe locul întâi în Trending şi nu l-a părăsit nici acum. Single-ul are 61 de milioane de vizualizări şi în ciuda succesului său, ţinta sa, Machine Gun Kelly a declarat că nu a fost o "lovitură ucigaşă", ci mai degrabă că a fost doar zgâriat de un glonţ. Eminem este neiertător în versuri, mai ales când vine vorba despre aluziile la fiica sa.

Duelul dintre aceşti doi rapperi începea de fapt pe piesa "Not Alike" de pe albumul "Kamikaze" lansat de Eminem cu câteva săptămâni în urmă. Sunt aruncate numeroase menţiuni de conexiuni cu muzicieni şi celebrităţi, de la Rihanna la Notorious B.I.G şi chiar o relaţie love/hate cu Diddy, clarificată la finalul noii piese. Comparaţii cu Taylor Swift şi Iggy Azalea nu lipsesc.

Marshall nu uită nici de faptul că a fost numit "bătrân" şi "expirat" şi scuipă rime despre cum ar prefera să fie varianta proprie de 80 de ani decât varianta de 28 de ani a lui MGK. Marea greşeală a rapperului de 45 de ani din Detroit este că abordează un subiect foarte sensibil şi tabu în această piesă şi anume implicarea lui Puff Daddy în asasinarea lui Tupac Shakur. Nu ştim cum şi dacă Diddy va trece peste asta prea uşor, mai ales că el este proprietarul casei de discuri a lui MGK.

Aceasta a fost doar runda întâi în războiul în versuri între cei doi şi urmează cu siguranţă multe alte răspunsuri şi atacuri. Suntem departe de mic drop.

Citește mai multe despre EminemMachine Gun Kelly
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă noul single The Smashing Pumpkins, "Silvery Sometimes" (Ghosts) - AUDIO

Intrați în pâine cu single-ul ”Solara”, Billy Corgan, James Iha, Jimmy Chamberlin și Jeff Schroeder de la The Smashing Pumpkins...

Închide