Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Eminem îi răspunde lui MGK cu piesa diss "Killshot", locul întâi în Trending - AUDIO

Albumul "Kamikaze" al lui Eminem a generat numeroase răspunsuri/diss-uri ale rapperilor rivali, dar cel mai proeminent a fost cel al lui Machine Gun Kelly, "Rap Devil”. Acesta a necesitat la rândul său un răspuns al lui Eminem, care a sosit un pic mai târziu decât se anunţase, dar este pe măsura aşteptărilor. Numele piesei este "Killshot" şi demontează toate atacurile lui MGK.

Publicat

pe

Single Eminem Killshot
Single Eminem Killshot │ FOTO: Eminem

"Killshot" începe cu o afirmaţie jucăuşă a lui Em că Rihanna i-a dat un mesaj că "i-a lăsat semne pe gât". MGK este poreclit "Stan" şi ironizat pentru că a avut frezura man bun şi totuşi are numele de scenă al unui mafiot. Marshall se întreabă şi ce este în acel bol din care tot mănâncă rivalul în videoclipul său "Rap Devil", cu aluzii la cereale pentru copii mici.

La doar 24 de ore după lansarea piesei diss, "Killshot" a ajuns direct pe locul întâi în Trending şi nu l-a părăsit nici acum. Single-ul are 61 de milioane de vizualizări şi în ciuda succesului său, ţinta sa, Machine Gun Kelly a declarat că nu a fost o "lovitură ucigaşă", ci mai degrabă că a fost doar zgâriat de un glonţ. Eminem este neiertător în versuri, mai ales când vine vorba despre aluziile la fiica sa.

Duelul dintre aceşti doi rapperi începea de fapt pe piesa "Not Alike" de pe albumul "Kamikaze" lansat de Eminem cu câteva săptămâni în urmă. Sunt aruncate numeroase menţiuni de conexiuni cu muzicieni şi celebrităţi, de la Rihanna la Notorious B.I.G şi chiar o relaţie love/hate cu Diddy, clarificată la finalul noii piese. Comparaţii cu Taylor Swift şi Iggy Azalea nu lipsesc.

Marshall nu uită nici de faptul că a fost numit "bătrân" şi "expirat" şi scuipă rime despre cum ar prefera să fie varianta proprie de 80 de ani decât varianta de 28 de ani a lui MGK. Marea greşeală a rapperului de 45 de ani din Detroit este că abordează un subiect foarte sensibil şi tabu în această piesă şi anume implicarea lui Puff Daddy în asasinarea lui Tupac Shakur. Nu ştim cum şi dacă Diddy va trece peste asta prea uşor, mai ales că el este proprietarul casei de discuri a lui MGK.

Aceasta a fost doar runda întâi în războiul în versuri între cei doi şi urmează cu siguranţă multe alte răspunsuri şi atacuri. Suntem departe de mic drop.

Comentează

Lifestyle

Ce costume de Halloween au purtat vedetele - FOTO

Celebritățile iubesc Halloween-ul, iar acest lucru se vede mai ales prin costumele pe care aleg să le poarte. De la omagiile aduse filmelor clasice și momentelor de referință din cultura pop la personaje din desene animate, vedetele au profitat la maximum de sărbătoarea de Halloween de anul acesta.

Publicat

pe

Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera
Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera │ FOTO: YouTube

Ieri, 31 octombrie, a avut loc sărbătoarea de Halloween. Însă, iubitorii acestei tradiții au dat startul petrecerii încă din weekend. Decoruri înfricoșătoare, dovleci sculptați, dulciuri cu aromă de toamnă și costume memorabile au fost doar câteva dintre elementele ce au invadat internetul.

Vedetele nu s-au lăsat mai prejos. Muzicieni, actori și celebrități din showbiz s-au îmbrăcat în personaje care mai de care mai interesante. Au realizat ședințe foto și și-au delectat fanii cu cele mai inedite ipostaze.

Costumele de Halloween ale vedetelor din România:

Loredana - Vampir

MIRA - Corpse Bride

Nicole Cherry - Wonder Woman

https://www.instagram.com/p/Cy-u7OlI1Qu

Dorian Popa - Thing din Familia Addams

Andreea Bănică - Călugăriță

Mario Fresh și Alexia Eram - Super Mario și Prințesa Peach

Costumele de Halloween ale vedetelor din străinătate:

Christina Aguilera - Cher

Adele - Morticia Addams

Ed Sheeran - Chucky

Demi Lovato - Albă ca Zăpada

Foo Fighter - personajele din Vrăjitorul din Oz

Ozzy și Sharon Osbourne - Kanye West și Bianca Censori

Mariah Carey - Jessica Rabbit

Machine Gun Kelly - The Bride din "Kill Bill"

Justin și Hailey Bieber - Bamm Bamm Rubble și Pebbles Flintstone

Zayn - Voldemort

Paris Hilton - Britney Spears

Lizzo - Tina Turner

Halsey - Sirenă

Citește în continuare

Trending