Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

Hozier: "Dacă scopul tău e doar să ai hituri, s-ar putea să greșești"

Aflat în Anglia pentru a concerta în cadrul V Festival, Hozier a acordat un interviu în care a vorbit despre direcția muzicală a următorului său album. În ciuda succesului obținut cu piesa ”Take Me To Church”, muzicianul a declarat că nu este interesat să înregistreze melodii similare doar pentru a încerca să aibă noi hituri.
Hozier

Hozier

Hozier, artistul irlandez ajuns în categoria ”mainstream” datorită piesei ”Take Me To Church”, susține că nu își dorește să copieze rețeta succesului obținut cu această melodie. Din perspectiva muzicianului, scopul principal nu trebuie să fie acela de a scoate hituri pe bandă.

"Sunt două perspective din care poți privi lucrurile. Eu unul nu mă așteptam ca piesa ”Take Me To Church” să aibă un asemenea succes, dar aș putea să o analizez și să încerc să copiez formula. Cred, totuși, că dacă faci muzică doar pentru a încerca să vinzi cât mai mult și să ai hituri, atunci s-ar putea să ai o abordare greșită", a declarat Hozier într-un interviu acordat Digital Spy.

Deși fanii sunt nerăbdători să asculte piese noi, artistul nu s-a hotărât încă asupra direcției următorului disc.

"Am fost foarte mândru de piesa asta (”Take Me To Church”). Nu știu, însă, ce formă va lua următorul album."

Hozier - "Take Me To Church"

După nominalizarea la Grammy, ”Take Me To Church” a devenit sursă de inspirație și pentru artiști din alte domenii. Tânărul dansator ucrainean Sergei Polunin, denumit în breaslă și ”băiatul rău al baletului”, a transpus și accentuat prin interpretarea sa fiecare notă muzicală a acestei piese.

Clipul filmat de el pentru ”Take Me To Church” a fost lansat în februarie 2015 și s-a răspândit pe internet cu repeziciune, intrând fără eforturi în categoria viral”. Coregrafia este semnată de Jade Hale-Christofi, execuția impresionantă aparținându-i acestui ”rock star” al baletului, Sergei Polunin. Îi puteți urmări prestația aici.

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Taylor Swift a lansat un teaser pentru noul său videoclip

Taylor Swift a publicat pe contul său de Instagram un teaser pentru noul său videoclip, care va fi lansat oficial...

Închide