Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

"Take Me To Church", în pași de dans cu Sergei Polunin - VIDEO

"Take Me To Church", piesa lui Hozier nominalizată anul acesta la Grammy, a fost dusă într-o nouă dimensiune artistică. Tânărul dansator ucrainean Sergei Polunin, denumit în breaslă și ”băiatul rău al baletului”, a transpus și accentuat prin interpretarea sa fiecare notă muzicală a piesei, oferind privitorilor o demonstrație de balet la cele mai înalte standarde.

Publicat

pe

Sergei Polunin dansând pe ”Take Me To Church”
Sergei Polunin dansând pe ”Take Me To Church”

Sergei Polunin este un nume cu greutate în lumea baletului, la doar 25 de ani ajungând să dețină, pentru o perioadă, titlul de ”cel mai tânăr dansator principal” al British Royal Ballet, una dintre cele mai prestigioase companii de balet la nivel internațional. Motivul pentru care acest titlu nu îi mai aparține nu este, însă, pentru că ar fi fost acordat altcuiva, ci pentru că el a hotărât să renunțe la el. Sergei Polunin a dorit să urmeze o altă cale, care să nu se încadreze în șabloanele riguros trasate în acest domeniu.

Prin tatuajele sale ”inadecvate” și promovarea sa în campanii Marc Jacobs și videoclipuri, acesta și-a câștigat renumele de ”băiatul rău al baletului”, cei din industrie începând să-i pună la îndoială talentul.

Sergei Polunin continuă, însă, nestingherit ”să-și facă de cap”. Cu un portofoliu stufos, ce include titlul de The Young British Dancer of the year in the United Kingdom (2007) și medalii de aur la Prix de Lausanne (2006) și Serge Lifar International Ballet Competition in Kiev (2006), Polunin nu are motive să își facă griji în privința carierei sale. Momentan, activează ca dansator principal la The Stanislavsky Music Theatre din Rusia, iar în paralel participă la ședințele foto ale regizorul Gus Van Sant și filmează videoclipuri precum cel în discuție.

Clipul ”Take Me To Church”, ce s-a răspândit pe internet cu repeziciune, intrând fără eforturi în categoria ”viral”, este regizat de David LaChapelle. Coregrafia este semnată de Jade Hale-Christofi, execuția impresionantă aparținându-i acestui ”rock star” al baletului, Sergei Polunin.

"Take Me To Church" cu Sergei Polunin - VIDEO

Albume noi

Hozier a lansat EP-ul "Unheard" - AUDIO

Hozier își răsfață ascultătorii cu o serie de piese nemaiauzite până acum pe care le-a lansat sub forma EP-ului "Unheard". Mai multe detalii despre acest material, precum și audiția melodiilor găsești în articol.

Publicat

pe

Copertă album Hozier "Unheard"
Copertă album Hozier "Unheard" │ FOTO: captură YouTube / Hozier

Deși au trecut doar câteva luni de la cel mai nou album semnat Hozier, artistul irlandez mai are de spus câteva lucruri, muzical vorbind. Astfel, pe 22 martie, muzicianul a lansat "Unheard", un EP compus din patru cântece. "Too Sweet", "Wildflower and Barley", "Empire Now" și "Fare Well" sunt piesele care nu au ajuns pe "Unreal Unearth", dar care meritau o prezentare oficială.

"Vreau să vă mulțumesc sincer tuturor pentru dragostea și sprijinul pe care le-ați arătat în călătoria <<Unreal Unearth>> din ultimele luni. A fost o adevărată bucurie să împărtășesc muzica cu voi și să înțeleg cum aceste cântece au intrat în viețile voastre.

De asemenea, îmi face plăcere să anunț lansarea mai multor piese din sesiunile pentru album care nu au putut face parte din lansarea inițială. Acestea sunt cântece care ar fi putut ajunge în cercurile lăcomiei, limbo-ului, violenței și, respectiv, "ascensiunii" exterioare, dar nu au reușit din diferite motive. Mă bucur foarte mult că voi putea să le împărtășesc cu voi.

Vă mulțumesc din nou pentru toată susținerea voastră, sper că vă plac aceste melodii noi și aștept cu nerăbdare să ne vedem în curând la concertele viitoare!", a transmis Hozier.

Pe 18 august 2023, artistul a lansat "Unreal Unearth", un album ambițios, format din 16 piese inspirate de "Infernul" lui Dante și structurate în jurul celor nouă cercuri ale iadului.

Ascultă EP-ul "Unheard":

Too Sweet

Wildflower and Barley

Empire Now

Fare Well

Citește în continuare

Trending