Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

"Take Me To Church", în pași de dans cu Sergei Polunin - VIDEO

"Take Me To Church", piesa lui Hozier nominalizată anul acesta la Grammy, a fost dusă într-o nouă dimensiune artistică. Tânărul dansator ucrainean Sergei Polunin, denumit în breaslă și ”băiatul rău al baletului”, a transpus și accentuat prin interpretarea sa fiecare notă muzicală a piesei, oferind privitorilor o demonstrație de balet la cele mai înalte standarde.
Sergei Polunin dansând pe ”Take Me To Church”

Sergei Polunin dansând pe ”Take Me To Church”

Urmărește-ne pe

Sergei Polunin este un nume cu greutate în lumea baletului, la doar 25 de ani ajungând să dețină, pentru o perioadă, titlul de ”cel mai tânăr dansator principal” al British Royal Ballet, una dintre cele mai prestigioase companii de balet la nivel internațional. Motivul pentru care acest titlu nu îi mai aparține nu este, însă, pentru că ar fi fost acordat altcuiva, ci pentru că el a hotărât să renunțe la el. Sergei Polunin a dorit să urmeze o altă cale, care să nu se încadreze în șabloanele riguros trasate în acest domeniu.

Prin tatuajele sale ”inadecvate” și promovarea sa în campanii Marc Jacobs și videoclipuri, acesta și-a câștigat renumele de ”băiatul rău al baletului”, cei din industrie începând să-i pună la îndoială talentul.

Sergei Polunin continuă, însă, nestingherit ”să-și facă de cap”. Cu un portofoliu stufos, ce include titlul de The Young British Dancer of the year in the United Kingdom (2007) și medalii de aur la Prix de Lausanne (2006) și Serge Lifar International Ballet Competition in Kiev (2006), Polunin nu are motive să își facă griji în privința carierei sale. Momentan, activează ca dansator principal la The Stanislavsky Music Theatre din Rusia, iar în paralel participă la ședințele foto ale regizorul Gus Van Sant și filmează videoclipuri precum cel în discuție.

Clipul ”Take Me To Church”, ce s-a răspândit pe internet cu repeziciune, intrând fără eforturi în categoria ”viral”, este regizat de David LaChapelle. Coregrafia este semnată de Jade Hale-Christofi, execuția impresionantă aparținându-i acestui ”rock star” al baletului, Sergei Polunin.

"Take Me To Church" cu Sergei Polunin - VIDEO

Citește mai multe despre Hozier
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Robbie Williams lansează un lyric video oficial pentru "The Edge"

La cererea fanilor, Robbie Williams a lansat un nou lyric video oficial. Acesta este pentru piesa "The Edge", a patra de...

Închide