Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Pink Martini a lansat un cover după ABBA, "Fernando" - AUDIO

Pink Martini și the von Trapps vor lansa pe 4 martie albumul "Dream a Little Dream". Materialul include și un cover al piesei "Fernando", lansată de celebra trupa ABBA în 1976.
Pink Martini

Pink Martini

Pink Martini și the von Trapps vor lansa pe 4 martie albumul "Dream a Little Dream". Materialul discografic include și un cover al piesei "Fernando", lansată de celebra trupa ABBA în 1976. Pe disc vom găsi colaborări cu Wayne Newton, The Chieftains, Jack Hanna și Charmian Carr. La sfârșitul acestei luni Pink Martini și the von Trapps, vor pleca într-un turneu de promovare însă nu știm dacă vom avea un nou concert la București după cel susținut pe 15 octombrie 2013 la Sala Palatului.

Ultimul album Pink Martini poartă numele "Get Happy" și a fostlansat în 2013. Materialul conține 16 melodii interpretate în limbile engleză, germană, chineză, spaniolă, japoneză, turcă, farsi și română. Piesa “Până când nu te iubeam” este cover după Maria Tănase. Albumul este produs de Thomas Lauderdale și îi mai are ca invitați pe Philippe Katerine, Meow Meow, Ari Shapiro, The Von Trapps și Rufus Wainwright. Discul este distribuit exclusiv in România de A&A Records, și poate fi rezervat pe site-ul Cărturești.ro, precum și la partenerii librăriei.

Pink Martini și the von Trapps - "Fernando"

Tracklist "Dream A Little Dream":

  1. Storm
  2. Kuroneko no tango
  3. Dream a Little Dream
  4. Fernando
  5. Hayaldah hachi yafa bagan
  6. Friend
  7. Die Dorfmusik
  8. In stiller Nacht
  9. Le premier bonheur du jour
  10. Rwanda nziza
  11. Gongxi
  12. Hushabye Mountain
  13. Lonely Goatherd (featuring Wayne Newton and Jack Hanna)
  14. Edelweiss (featuring Charmian Carr)
  15. Thunder (featuring the Chieftains)

Citește mai multe despre Pink Martini
Mihai Anghel este ex- News Editor & Fotograf la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Eurovision 2014: Vezi lista finaliștilor Selecției Naționale

Numele celor 12 finaliști ai Selecției Naționale Eurovision 2014 au fost fost dezvăluite. Vezi lista completă a artiștilor care vor...

Închide