Urmărește-ne în Social Media

Muzică nouă

Pink Martini a lansat un cover după ABBA, "Fernando" - AUDIO

Pink Martini și the von Trapps vor lansa pe 4 martie albumul "Dream a Little Dream". Materialul include și un cover al piesei "Fernando", lansată de celebra trupa ABBA în 1976.

Publicat

pe

Pink Martini
Pink Martini

Pink Martini și the von Trapps vor lansa pe 4 martie albumul "Dream a Little Dream". Materialul discografic include și un cover al piesei "Fernando", lansată de celebra trupa ABBA în 1976. Pe disc vom găsi colaborări cu Wayne Newton, The Chieftains, Jack Hanna și Charmian Carr. La sfârșitul acestei luni Pink Martini și the von Trapps, vor pleca într-un turneu de promovare însă nu știm dacă vom avea un nou concert la București după cel susținut pe 15 octombrie 2013 la Sala Palatului.

Ultimul album Pink Martini poartă numele "Get Happy" și a fostlansat în 2013. Materialul conține 16 melodii interpretate în limbile engleză, germană, chineză, spaniolă, japoneză, turcă, farsi și română. Piesa “Până când nu te iubeam” este cover după Maria Tănase. Albumul este produs de Thomas Lauderdale și îi mai are ca invitați pe Philippe Katerine, Meow Meow, Ari Shapiro, The Von Trapps și Rufus Wainwright. Discul este distribuit exclusiv in România de A&A Records, și poate fi rezervat pe site-ul Cărturești.ro, precum și la partenerii librăriei.

Pink Martini și the von Trapps - "Fernando"

Tracklist "Dream A Little Dream":

  1. Storm
  2. Kuroneko no tango
  3. Dream a Little Dream
  4. Fernando
  5. Hayaldah hachi yafa bagan
  6. Friend
  7. Die Dorfmusik
  8. In stiller Nacht
  9. Le premier bonheur du jour
  10. Rwanda nziza
  11. Gongxi
  12. Hushabye Mountain
  13. Lonely Goatherd (featuring Wayne Newton and Jack Hanna)
  14. Edelweiss (featuring Charmian Carr)
  15. Thunder (featuring the Chieftains)

Trending