Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Neversea 2020

Videoclip oficial: Pink Martini - Hey Eugene (Watch Your Back)

Pink Martini a lansat un videoclip nou pentru piesa “Hey Eugene (Watch Your Back)”. Vizualul prezintă o coregafie captivantă și o interpretare emoționantă a unei versiuni noi, mai lente, a cunoscutei piese lansate în 2007.

În 2007, Pink Martini lansa albumul “Hey Eugene”. Single-ul omonim era o baladă spirituală și melancolică despre un dans trecător, un schimb de numere de telefon și despre telefonul care n-a sunat nicioadată...

Din sesiunile de studio originale, o versiune alternativă primește acum o nouă viață ca urmare a unei colaborări live mai vechi dintre Oregon Ballet Theatre și Pink Martini. Pentru a comemora joint-venture-ul, compania de dans a creat un videoclip elegant, de atmosferă, cu China Forbes la microfon și trei dintre soliștii companiei plutind feeric pe coregrafia lui Nicolo Fonte.

Când a fost întrebată cum a luat naștere acestă versiune lentă a piesei, China Forbes a mărturisit că totul s-a petrecut spontan.

"S-a întâmplat spontan, ca atât de multe alte lucruri în studio ... O bătaie de tobă care a venit lent și constant, și-am început să îngân "Hey Eugene" în același ritm melancolic și reflexiv. Următorul lucru pe care îl știu e că Thomas s-a alăturat la pian, iar apoi John a intrat pe bass în acel moment perfect când ceva este necesar să se întâmple. Toată lumea a ținut pur și simplu ritmul și astfel a apărut acest moment rar de frumusețe care a fost total diferit de felul în care cântăm noi normal piesa. A fost magic”.

Orchestra Pink Martini revine la București pe 4 octombrie împreună cu solista China Forbes. Un sfert din locurile disponibile la Sala Palatului sunt epuizate. Biletele costă 120 lei, 145 lei, 190 lei, 220 lei și 250 pentru categoria VIP. Copiii cu vârsta de până la 5 ani au acces gratuit.

Citește mai multe despre Pink Martini
Videoclipuri cu Pink Martini
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE