Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

THE EXPLOITED la Rockstadt Extreme Fest 2014

Trupa THE EXPLOITED va participa în acestă vară la festivalul Rockstadt Extreme Fest 2014 de la Râșnov. Concertul din România a fost inclus în turneul "THE EXPLOITED EUROPEAN TOUR 2014 PART 1".

Publicat

pe

Trupa The Exploited (2014)
Trupa The Exploited (2014)

Punk rockerii scoțieni sunt așteptați sub cetatea de la Râșnov pentru a se alătura unui line-up impresionant. Rockstadt Extreme Fest 2014 va avea loc în perioada 14-16 august 2014, iar un abonament costă 130 de lei. Până în prezent au fost confirmate următoarele trupe: Born From Pain, Dagoba, Eryn Non Dae, Grandexit, Katatonia, Mors Principium Est, Obituary, Rotting Christ și Sodom.

THE EXPLOITED a fost înființată în 1978 în Edinburgh de către Stevie Ross și Terry Buchan, formația abordând genul harcore punk condimentat cu puternice mesaje politice. Trupa a debutat discografic în martie 1981 cu EP-ul "Army Life". A urmat în același an un disc LP - "Punks Not Dead", primul dintr-o listă de 8 materiale. Grupul solistului Terry Buchan a suferit de-a lungul timpului numeroase modificări de componență. Ultimul album a fost lansat în 2002 și se numește "Fuck the System".

La 10 ani distanță, Buchan a început să lucreze la un nou disc The Exploited. Lansarea este programată pentru toamna acestui an, iar concertul de la Râșnov va putea prilejui ascultarea de piese noi alături de cele consacrate. Confirmarea participării la Rockstadt Extreme Fest 2014 a venit odată cu comunicarea semnării contractului cu casa de discuri  Nuclear Blast Records, pe 17 ianuarie 2014. România este momentan singura țară din zonă, unde urmează să concerteze THE EXPLOITED. Trupa va cânta în special în Europa de Vest, fiind confirmate date în Spania, Germania, Belgia, Franța, Olanda, Polonia, Cehia și Marea Britanie.

Ascultă The Exploited - Fuck the USA

Trending