Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concert Avicii la București pe 2 mai 2014 - INCERT

Avicii, artistul care a cucerit topurile internaționale cu hitul "Wake me up", va concerta pentru prima oară în România pe data de 2 mai 2014. Evenimentul va avea loc la Pavilionul Central Romexpo din București, concertul făcând parte din turneul de promovare a albumului său de debut, intitulat “True”.

Publicat

pe

Avicii
Avicii │ FOTO: www.facebook.com

UPDATE: Avicii a postat pe pagina sa oficială de Facebook un mesaj în care anunță cu regret că nu a confirmat nici un concert pentru București. DJ-ul suedez avertizează fanii să nu cumpere bilete la concertul anunțat pentru data de 2 mai.

ATENȚIE ROMÂNIA!

Am aflat că există niște zvonuri legate de un concert în mai, în București. Din păcate, această informație este FALSĂ și eu, în momentul de față, NU AM CONFIRMAT NICI UN SHOW. Îmi pare rau pentru toți cei care ați crezut că este adevărat.

Dați mai departe vestea pentru a fi siguri că NIMENI nu cumpără bilete la acest concert!

Toate spectacolele mele confirmate vor fi anunțate pe site-ul meu! - mesajul postat de Avicii.

Print Screen - Avicii Facebook oficial

Print Screen - Avicii Facebook oficial

ARTICOLUL INIȚIAL:

Organizatorul evenimentului, MEI Concerts Entertainment, promite un spectacol inedit, anunțând că publicul va avea parte de multe surprize.

"Pentru o experiență de neuitat am hotărât să realizăm în cadrul evenimentului un show nemaivăzut de efecte și lumini. În plus participanții VIP vor avea parte de o intrare separată și de o zonă special amenajată, iar rezervarea VIP se va face doar telefonic. Pentru prima dată în cadrul unui eveniment de o astfel de amploare, clienții VIP vor beneficia de servire exclusivă la masă. Vă promitem un concert incendiar ce se va sfârși în zori, la orele 03:00 dimineața", a declarat Ross Ranallo, Director MEI Concerts Entertainment.

Biletele pentru concertul Avicii de la București sunt disponibile în rețeaua bilete.ro. Prețurile acestora variază între 100 și 300 de lei, în funcție de poziția locurilor față de scenă.

Prețuri bilete la concertul Avicii de la București:

  • VIP: 300 lei
  • Golden Ring: 225 lei
  • Main Floor: 175 lei
  • Mezzanine: 150 lei
  • General: 100 lei
Hartă concert Avicii la Romexpo, 2 mai 2014

Hartă concert Avicii la Romexpo, 2 mai 2014

Artistul suedez Avicii a început să realizeze remixuri și să producă piese la vârsta de 18 ani, în propriul dormitor. Cariera sa a început în 2007, după ce a colaborat cu mulți producători și DJ cunoscuți precum John Dahlback și David Guetta. Avicii a cunoscut pentru prima dată succescul internațional la doar 22 de ani, când single-ul "Levels" (2011) s-a aflat pe primele poziții în topuri din peste 50 de țări.

Avicii - "Wake me up"

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte vineri, 2 mai 2014

Avicii - INFIRMAT

Loc
Romexpo

Trending