Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

A fost confirmat filmul "Peaky Blinders", cu Cillian Murphy din nou în rolul lui Tommy Shelby

Cillian Murphy se întoarce ca Tommy Shelby într-un lungmetraj "Peaky Blinders". Producția va începe în această toamnă, iar filmul va fi disponibil pe Netflix. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Trailer Peaky Blinders sezonul 6
Trailer Peaky Blinders sezonul 6 │ FOTO: captură YouTube / BBC

Filmul va fi regizat de Tom Harper, cel care a stat la cârma mai multor episoade din primul sezon al serialului "Peaky Blinders". Mai mult, scenariul peliculei va fi scris de creatorul serialului, Steven Knight.

"Se pare că Tommy Shelby nu a terminat cu mine. Este foarte satisfăcător să colaborez cu Steven Knight și Tom Harper la versiunea de film <<Peaky Blinders>>. Acest film este pentru fani", a transmis Cillian Murphy.

Regizorul Tom Harper a declarat:

"Când am regizat pentru prima dată <<Peaky Blinders>>, în urmă cu peste 10 ani, nu știam ce se va alege de serial, dar știam că există ceva special în alchimia distribuției și a scenariului. <<Peaky>> a fost întotdeauna o poveste despre familie, așa că este incredibil de interesant să mă reîntâlnesc cu Steve și Cillian pentru a aduce acest film publicului din întreaga lume, pe Netflix".

Detalii despre intrigă, în ce perioadă va avea loc acțiunea sau ce alți actori vor completa distribuția nu au fost încă dezvăluite.

Acțiunea ultimului sezon "Peaky Blinders" s-a desfășurat în 1933, înainte de începerea celui de-al Doilea Război Mondial, așa că filmul este setat să revină asupra personajelor câțiva ani mai târziu. Knight a dat de înțeles că distribuția va cuprinde câțiva actori din cel de-al șaselea și ultim sezon al serialului.

"Peaky Blinders" a avut premiera pe BBC Two, dar după ce serialul a ajuns pe Netflix, popularitatea sa a atins cote ridicate. Tot Netflix se zvonește că are de gând să producă două seriale spin-off. Unul care urmărește operațiunile din Boston ale clanului Shelby, și un prequel despre viața tinerei Polly Gray, interpretată în serialul original de Helen McCrory.

Trending