Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Cleopatra Stratan va concerta pe 1 iunie la Sala Palatului

Cleopatra Stratan, cea care nu demult îl aştepta pe Ghiţă la portiță, va concerta pe 1 iunie 2012, de la ora 19:00, la Sala Palatului, ocazie cu care își va lansa și cel mai nou album, intitulat Melodii pentru copii.

Publicat

pe

cleopatra stratan
cleopatra stratan

Cleopatra Stratan va concerta pe 1 iunie, de la ora 19:00, la Sala Palatului, ocazie cu care își va lansa și cel mai nou album, Melodii pentru copii.

cleopatra stratan

La sfârşitul concertului Cleopatra va extrage un norocos ce va primi un sejur pentru 2 persoane la Disneyland Paris. În tragerea la sorţi vor participa toţi cei care au cumpărat un bilet la concert şi sunt prezenţi la Sala Palatului în seara spectacolului. Mai multe detalii despre concurs aflaţi pe site-ul www.alltur.ro.

Cleopatra Stratan a reuşit să intre de şase ori în Cartea Recordurilor şi se mândreşte cu propriul său album lansat la vârsta de doar trei ani, un hit care a stat pe primul loc timp de şase săptămâni în topurile naţionale, dar şi cu trei premii MTV primite la o vârstă foarte fragedă. Cleopatra a primit, pentru vânzări record, două discuri de aur şi trei discuri de diamant, trofeu acordat în premieră în România.

Biletele la acest eveniment se găsesc la Sala Palatului, Magazinul Muzica, reţelele magazinelor Diverta, Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Cărtureşti, librăria Mihai Eminescu şi online pe bilete.ro, myticket.ro, eventim.ro. Acestea variază în funcţie de categorii: Categoria 1: 120 lei, Categoria 2 100 lei, Categoria 3: 70 lei şi Categoria 4: 30 lei.

Comentează

Trending