Urmărește-ne în Social Media

Radu Ștefan Bănică - Vagabondul

Radu Ștefan Bănică sărbătorește împlinirea vârstei de 22 de ani cu o lansare surpriză - "Vagabondul" - un remake al cunoscutei melodii interpretate de Gheorghe Dinică. Te invităm să urmărești videoclipul.

Videoclipul, regizat de Alexandru Nagy și produs de Niciozifarafilmare, spune povestea unui frizer ucenic ce visează cu ochii deschiși la o carieră strălucită, dar și la iubire. Cu semnătura lui Radu, această reinterpretare a piesei îndrăgite de generații întregi aduce un suflu nou și actual, capturând atenția publicului prin creativitatea și emoția refrenului.

"În primul rând vreau să vă mulțumesc mult pentru toate urările primite pe YouTube, Instagram, TikTok... n-am primit niciodată atâtea urări!

"Sunt mega fericit că am reușit să lansăm fix de ziua mea; e cea mai tare surpriza! M-au păcălit că nu e gata... a fost super mișto; de abia aștept să-l vedeți și să-mi scrieți părerea voastră. Sunt fericit pentru tot ce am realizat în ultimul an. Uite, tocmai m-am întors dintr-o tabără de creație... aș vrea să vă arăt acum toate piesele pe care le-am făcut, dar trebuie să mai am răbdare", a transmis Radu Ștefan Bănică.

Anul trecut, Radu a lansat "Tu", o piesă senzuală, compusă de el. În 2022, a prezentat publicului piesa "That Part Of Me", livrată acustic și acompaniată de un clip live session filmat la BuZzHouse. Tot în aceeași sesiune muzicală, Radu Ștefan a cântat alături de ROXEN melodia "Ce-ți cântă dragostea".

În 2021, Radu Ștefan fost concurent al emisiunii "Te cunosc de undeva", la Antena 1. Anterior, a participat, alături de tatăl său, la diferite show-uri tv și evenimente muzicale. În decembrie 2019, a urcat pe scena de la Sala Palatului și a cântat live pentru prima oară, alături de Ștefan Bănică, apoi a gătit împreună cu tatăl său în cadrul emisiunii "Chefi la Cuţite".

Comentarii