Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion

Concert Gabriel Cotabiţă la Sala Palatului!

Gabriel Cotabiţă va susţine pe 16 februarie 2012 la Sala Palatului din Bucureşti concertul “25 de ani de nopţi albastre”, nume inspirat de hitul “Noapte albastră” compus de Ionel Tudor.... Continuare »
Gabriel_Cotabita va concerta la Sala Palatului in septembrie

Gabriel_Cotabita va concerta la Sala Palatului in septembrieGabriel Cotabiţă va susţine pe 16 februarie 2012 la Sala Palatului din Bucureşti concertul “25 de ani de nopţi albastre”, nume inspirat de hitul “Noapte albastră” compus de Ionel Tudor.

Alături de Gabriel Cotabiţă şi bandul lui Andrei Tudor, în cadrul spectacolului ce va începe de la 19.30, vor urca pe scenă invitaţi speciali precum Monica Anghel, Dan Bitman, Delia Matache, Monica Petrică, Cristina Haios (Impact) şi Sistem. Artistul a pregătit pentru publicul bucureștean o seară specială în care se vor auzi melodii celebre precum Noapte albastră, Dacă n-ai iubi, Domnişoară, nu pleca, sau Prima iubire şi ultima.

Biletele la acest eveniment sunt disponibile în reţeaua Vreau Bilet – Unirea Shopping Center etj.2, la Sala Palatului şi online prin www.vreaubilet.ro la preţuri cuprinse între 40 – 130 lei în funcţie de categoria de loc.

Gabriel Cotabiţă - Noapte albastră

Citește mai multe despre Delia MatacheGabriel CotabițăMonica Anghel
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cele mai frumoase piese despre ploaie!

Când afară toarnă cu găleata sau doar plouă mocănește, fiecare ne regăsim starea în muzica preferată adaptată momentului. În continuare...

Închide