Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Petrecere de Sf. Ion cu Trupa 13 în Jukebox!

Trupa 13 deschide sezonul de concerte pe 2012 în clubul Jukebox din Bucureşti. Sâmbătă, 7 ianuarie, de la ora 21.00 formaţia vă invită la o petrecere de Sf. Ion în... Continuare »
Afis Ioane Ioane_7ianuarie_JukeBoxVenue

Afis Ioane Ioane_7ianuarie_JukeBoxVenue Trupa 13 deschide sezonul de concerte pe 2012 în clubul Jukebox din Bucureşti. Sâmbătă, 7 ianuarie, de la ora 21.00 formaţia vă invită la o petrecere de Sf. Ion în stil mare. Astfel dacă vrei să-şi sărbătoreşti ziua de nume, sau doar să te distrezi alături de prieteni, Jukebox reprezintă alternativă ideală. Cei ce poartă numele de Ion/Ioana au intrare gratuită şi vor beneficia de discounturi la băuturi (o sticlă de whisky la doar 70 lei - Ballantines, J&B, Johnnie Walker Red Label şi bere Ursus 0,5 l la doar 4 lei).

Trupa 13 este o formaţie de cover-uri care se remarcă printr-un repertoriu internaţional de calitate şi un sound live foarte bun.

Biletele sunt disponibile la intrarea în locaţie la preţul de 10 lei până în ora 22:00 şi 15 lei după ora 22:00.

Trupa 13 - Save tonight cover

Citește mai multe despre Jukebox
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Blaze Bayley (ex Iron Maiden), pe aceeași scenă cu Nazareth la Bucureşti!

Blaze Bayley, vocalul trupei Iron Maiden din perioada 1995 – 2000, va fi prezent la concertul pe care Nazareth îl...

Închide