Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Panic! At The Disco a interpretat piesa "Death of a Bachelor" la Ellen - VIDEO

Trupa de pop punk Panic! At The Disco a fost invită la The Ellen Show pentru a interpreta live unul dintre single-urile recente, "Death of a Bachelor". Melodia denumește ultimul album al formației, apărut în ianuarie anul trecut.

Publicat

pe

Panic! At The Disco live la Ellen
Panic! At The Disco live la Ellen

Cu doar câteva zile înaintea decernării premiilor Grammy 2017, formația Panic! At The Disco vine la The Ellen Show pentru a interpreta single-ul "Death of a Bachelor". Melodia denumește cel mai recent album al trupei, material discografic nominalizat anul acesta la Grammy în categoria Best Rock Album (Cel mai bun album rock).

Gala premiilor Grammy va avea loc duminică, pe 12 februarie. Evenimentul se va desfășura la Staples Center din LA, ceremonia urmând a fi transmisă în direct de CBS. Gala va fi prezentată de James Corden, gazda unui popular show de divertisment difuzat în America.

VIDEO: Panic! At The Disco - "Death of a Bachelor" la Ellen

Albumul ”Death of a Bachelor” a fost lansat pe 15 ianuarie 2016. Cel de-al 5-lea material discografic din cariera formației a debutat pe prima poziție în topul US Billboard 200, înregistrând vânzări de 190.000 de copii în doar prima săptămână.

Într-un interviu acordat publicației Entertainment Tonight, solistul Brendon Urie mărturisea că, în mare parte, versurile pieselor sunt inspirate de stilul său de viață și de relația cu soția lui, Sarah Urie.

”Întregul album a fost compus la mine acasă, unde locuiesc împreună cu soția mea, așa că versurile reflectă stilul meu de viață din prezent, un stil care e foarte diferit față de cel din trecut.”

Trending