Urmărește-ne în Social Media

Premii muzicale

Premiile Grammy din 2023 pot fi urmărite online în noaptea dintre 5 şi 6 februarie

Cea mai mare gală de premii din domeniul muzical, Premiile Grammy vor fi transmise în noaptea dintre 5 şi 6 februarie şi vor putea fi urmărite inclusiv online. Suntem la gala cu numărul 65, iar premiile au loc în SUA pe 5 februarie 2023, ceea ce în România este deja 6 februarie.

Publicat

pe

Premiile Grammy 2023
Premiile Grammy 2023 │ FOTO: Premiile Grammy 2023

Evenimentul se desfăşoară pe Arena Crypto.com din Los Angeles, iar comediantul Trevor Noah va fi gazda. Acelaşi Trevor a fost MC şi la ultimele două ediţii. Evenimentul va aduce recunoaştere pentru cele mai bune piese, cei mai buni artişti, albume şi multe altele realizări muzicale din ultimul an. Nominalizările la Premiile Grammy din 2023 au fost dezvăluite din noiembrie, iar Beyonce, Kendrick Lamar şi Adele sunt lideri la număr de trofee pe care le pot adjudeca.

Pe listă se află şi Harry Styles, Mary J. Blige, DJ Khaled şi Future, în vreme ce Jay-Z are 5 nominalizări. Dacă în SUA privitorii se pot uita pe postul TV CBS sau pe serviciul de streaming Paramount+, în România avem Voyo.ro pentru vizionare ceremoniei, începând cu ora 02:00 pe 6 februarie. Din ce am înţeles puteţi accesa şi live.grammy.com pentru a vedea evenimente care încep mai devreme şi preced gala, ţinutele etalate de artişti pe covorul roşu.

Cine cântă la ediţia din acest an? Lizzo, Bad Bunny şi Sam Smith, dar şi Kim Petras, Steve Lacy, Brandi Carlile şi Luke Combs, plus Mary J. Blige. Questlove a pregătit de asemenea un moment special, un tribut pentru cele mai mari nume din hip-hop. Acest gen muzical împlineşte 50 de ani, iar Future, Missy Elliott şi Glorilla vor urca pe scenă pentru a îl sărbători.

Ceremonia Grammy ţine de obicei 3 ore şi 30 de minute, dar segmentul de covor roşu începe cu 2 ore şi jumătate mai devreme. Înainte de gală au fost arcordate şi premii speciale pentru cariera celor de la Nirvana, The Supremes, Nile Rogers şi Slick Rick. Bobby McFerrin, Mă Rainey şi Henry Diltz au fost la rândul lor onoraţi.

Ediţia din 2022 a avut loc la MGM Grand Garden Arena în Las Vegas şi a fost vizionată de 9.59 milioane de oameni. Au luat premii Grammy Foo Fighters, Dream Theater, St. Vincent, H.E.R., iar la reprezentaţie rap a câştigat Kanye West, cu The Weeknd şi Lil Baby.

Comentează

Trending