Urmărește-ne în Social Media

Panic! At The Disco - Don't Threaten Me With A Good Time

Panic! At The Disco a lansat videoclipul noului single ”Don't Threaten Me With A Good Time”. Piesa este extrasă de pe albumul ”Death of a Bachelor”, apărut pe piață în ianuarie 2016.

Panic! At The Disco continuă promovarea celui mai recent album prin lansarea unui unui nou single, cu un titlu intrigant: ”Don't Threaten Me With A Good Time”. Melodia a fost produsă de Jake Sinclair, JR Rotem și Teal Douville și conține un sample din piesa "Rock Lobster" a trupei americane de new wave The B-52's. Single-ul este acompaniat de un videoclip regizat de Tim Hendrix, în care solistul Brendon Urie este sedus de un calamar uriaș.

Albumul ”Death of a Bachelor”, pe care se regăsește piesa ”Don't Threaten Me With A Good Time”, a fost lansat pe 15 ianuarie 2016. Cel de-al 5-lea material discografic din cariera formației a debutat pe prima poziție în topul US Billboard 200, înregistrând vânzări de 190.000 de copii în doar prima săptămână.

Într-un interviu acordat publicației Entertainment Tonight, solistul Brendon Urie mărturisea că în mare parte versurile pieselor sunt inspirate de stilul său de viață și de relația cu soția lui, Sarah Urie.

”Întregul album a fost compus la mine acasă, unde locuiesc împreună cu soția mea, așa că versurile reflectă stilul meu de viață din prezent, un stil care e foarte diferit față de cel din trecut.”

Comentarii