Urmărește-ne în Social Media

Panic! At The Disco - Middle Of A Breakup

Trupa Panic! At The Disco se lasă inspirată de serialul ”Greese” și lansează un videoclip menit să stârnească nostalgii. Noul single se numește ”Middle Of A Breakup” și este o piesă ce tratează relațiile înflăcărate, care oscilează cu ușurință între iubire pasională și conflict.

Așa cum se întâmplă în filmele cu adolescenți, Brendon Urie este acel protagonist ce atrage toate privirile și lasă fata suspinând, chiar și în mijlocul unei despărțiri. Cu trimiteri către comedia romantică "Greese", videoclipul piesei "Middle Of A Breakup" este versiunea modernă a îndrăgitului film cu John Travolta și Olivia Newton-John. Spre deosebire de pelicula din 1978, clipul regizat de Brendan Walter nu se termină cu ceremonia de absolvire, ci cu o discuție aprinsă la piscină, ce se finalizează cu o dramatică ieșire din scenă a vocalistului Brendon Urie.

Noua piesă "Middle Of A Breakup" este extrasă de pe cel de-al 7-lea album Panic! At The Disco, intitulat "Viva Las Vengeance". Materialul conține 12 piese noi, fiind produs de Brendon împreună cu Jake Sinclair și Mike Viola. Noul LP va fi lansat pe 19 august.

Tracklist "Viva Las Vengeance" - Panic! At The Disco:

 1. "Viva Las Vengeance"
 2. "Middle of a Breakup"
 3. "Don't Let the Light Go Out"
 4. "Local God"
 5. "Star Spangled Banger"
 6. "God Killed Rock and Roll"
 7. "Say It Louder"
 8. "Sugar Soaker"
 9. "Something About Maggie"
 10. "Sad Clown"
 11. "All by Yourself"
 12. "Do It to Death"
Comentarii