Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

2CELLOS concertează din nou la București în decembrie 2017

2CELLOS, cel mai electrizant și dinamic duo al muzicii instrumentale, revine la București. Trupa va promova noul album “Score” în cadrul unui concert ce va avea loc pe 5 decembrie, la Sala Palatului. Cei doi violonceliști croați, Luka Sulic și Stjepan Hauser, vor fi acompaniață pe scenă de Orchestra Simfonică din Londra, condusă de dirijorul Robin Smith.

Publicat

pe

2Cellos - Stjepan Hauser și Luka Šulić - în concert la București pe 6 decembrie 2015 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Cu albumul “Score”, produs de Sony Music Masterworks, 2CELLOS abordează un stil nou, prin includerea în repertoriu a celor mai iubite hit-uri din muzica de film, deopotrivă clasice și contemporane. “Score” va fi lansat pe 17 martie 2017, iar turneul mondial pentru promovarea acestuia este programat să înceapă în luna iulie a acestui an, în SUA.

"Ne place la nebunie muzica de film! Acest album cuprinde o parte dintre piesele noastre preferate, scrise de compozitorii noștri preferați. Iar șansa de a le adapta pentru violoncel și totodată de a lucra cu Orchestra Simfonică din Londra este un vis devenit realitate!", spune Stjepan.

Din tracklist-ul noului album vor face parte melodii celebre din coloanele sonore ale filmelor ”Urzeala Tronurilor”, “Titanic”, “Stăpânul Inelelor”, “Mic dejun la Tiffany’s”, “Nașul”, ”Lista lui Schindler”, ”Gladiatorul”, ”Love Story”, ”Rain Man” și multe altele.

Grupul 2Cellos, format din croații Stjepan Hauser și Luka Sulic, este specializat pe coveruri atipice, realizate într-o interpretare fără cusur. La doar o săptămână de la primul clip urcat pe YouTube, proiectul muzical a căpătat proporții uriașe, feedback-ul primit din partea publicului dându-le celor doi artiști încrederea de care aveau nevoie pentru a continua cu interpretări și mai îndrăznețe.

Grupul a devenit o senzație la nivel internațional odată cu lansarea coverului după "Smooth Criminal" de la Michael Jackson. Viralitatea acestui clip le-a adus croaților un contract cu Sony Masterworks și o invitație din partea lui Elton John de a-l însoți în turneul său mondial. Au urmat apoi apariții în emisiuni precum "The Tonight Show" cu Jay Leno, "The Ellen DeGeneres Show", Lopez Tonight sau TV Total cu Stefan Raab. 2Cellos a cântat și în cadrul popularului serial "Glee", fiind primul grup instrumental invitat în cadrul show-ului.

 "Mergeți și vedeți-i live, pentru că este cu adevărat uimitor! Nu-mi amintesc să fi văzut ceva mai captivant de atât de la show-ul lui Jimi Hendrix (anii '60) încoace...", a recomandat cu căldură Elton John după ce avut ocazia de a-i asculta.

Prețuri bilete la concertul 2CELLOS din decembrie 2017:

  • VIP - 350 lei
  • Categoria I - 300 lei
  • Categoria II - 250 lei
  • Categoria III - 200 lei
  • Categoria IV - 150 lei
  • Categoria V - 120 lei

Duo-ul 2Cellos a mai concertat la București în 2014 și 2015. Ambele evenimente s-au desfășurat la Sala Palatului.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte marți, 5 decembrie 2017

2CELLOS

Loc
Sala Palatului
Comentează

Trending