Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Placebo revine la București pentru a sărbători 20 de ani de la debut - PREȚURI BILETE

Placebo, una dintre cele mai apreciate și influente formații ale ultimelor decenii, va sărbători 20 de ani de carieră printr-un concert special în România. Pe 28 iunie, la Arenele Romane din București, publicul îi va însoți pe Brian Molko, Stefan Olsdal & co. într-o călătorie retrospectivă, parcurgând 20 de ani și 7 albume de studio incluse în top 20. Biletele au fost puse deja în vânzare.

Publicat

pe

Placebo
Placebo

Placebo sărbătorește 20 de ani de la apariția primului album. Momentul a fost marcat anul trecut prin lansarea unui disc aniversar, intitulat "A Place For Us To Dream", ce conține nu mai puțin de 36 de piese. În acest tracklist sunt incluse cele mai populare piese ale formației, în versiuni de studio, live sau editate pentru radio, precum și un single nou, intitulat ”Jesus' Son”.

Brian Molko și Stefan Olsdal promovează compilația "A Place For Us To Dream" în cadrul unui amplu turneu aniversar - ”20 de ani de Placebo”. Început în octombrie 2016, turnul ajunge și în România pe 28 iunie 2017. Evenimentul va avea loc la Arenele Romane din București, cu acest prilej, fanii formației având oportunitatea de a asculta live piese pe care trupa nu le-a mai cântat de foarte mulți ani.

"Să spunem doar că vor fi piese în setlist pe care am jurat că nu le vom mai cânta niciodată. Cred că a venit momentul să recunoaștem și să acceptăm ceea ce-și doresc să audă foarte mulți dintre fanii Placebo. Au fost foarte răbdători cu noi, considerând faptul că foarte rar cântăm piesele care au avut succes comercial. Un turneu aniversar pare prilejul potrivit pentru a face asta. Noi cam asta ne dorim", a declarat solistul Brian Molko.

Fanii Placebo vor putea asculta live piese precum ”Pure Morning” și ”Nancy Boy”, formația promițând și alte surprize.

"Turneul acesta este dedicat fanilor și ne oferă și nouă șansa de a interpreta din nou compoziții din perioada de început. Așadar, cei care vor să ne vadă cântând ”Pure Morning” și ”Nancy Boy”, pe care nu le-am mai cântat de aproape 10 ani și s-ar putea să nu le mai cântăm niciodată din nou, să vină la aceste concerte. Vom mai avea și alte surprize!", a indicat solistul Placebo.

Prețuri bilete la concertul Placebo de pe 28 iunie 2017:

 • Categoria ”The Better Friend” - 190 lei (Preț promoțional, număr limitat de bilete)
  • acces mai devreme cu 30 de minute în incinta locației, să te asiguri că vei sarbatori cei 20 de ani cât mai aproape de Brian Molko și Stefan Olsdal
  • primești o insignă, creată special pentru eveniment, ce poate să-ți aducă și mai multe surprize
  • primesti un breloc, creat special pentru a-ți aminti de momentele frumoase trăite la concert
  • primești o băutură
 • Categoria ”The Friend Indeed ticket” (Aceste bilete vor fi puse în vânzare după epuizarea categoriei ”The Better Friend”)
  • intrare separată, rezervată doar posesorilor de bilete „A Friend Indeed”
  • primești insigna creată special pentru eveniment, ce poate să-ți aducă și mai multe surprize.
  • primesti un breloc, creat special pentru a-ți aminti de momentele frumoase trăite la concert
 • În ziua concertului - 220 lei

Placebo a mai concertat la București în 2012 și 2014. Cel mai recent show al formației în țara noastră s-a desfășurat în cadrul Summer Well Festival. Formația a fost cap de afiș, încheind ultima zi de festival cu un concert electrizant, savurat de peste 15.000 de fani.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Placebo
Concerte miercuri, 28 iunie 2017

Placebo

Loc
Arenele Romane
PUBLICITATE
Comentează

Trending