Concert Hiromi feat. Edmar Castañeda - bilete
Hiromi și Edmar Castañeda concertează la București pe 21 octombrie 2017 - Cumpără bilete de aici
Chester BenningtonChester Bennington, omagiat de fani, prieteni și colegi de breaslă prin mesaje pe Twitter Chester BenningtonChester Bennington, solistul trupei Linkin Park, s-a sinucis 5 melodii Linkin Park prin care Chester Bennington va deveni nemuritor Laura BretanLaura Bretan: "O ador pe Adele" - VIDEO INTERVIU INFO CONCERT:
Depeche Mode
Concert Depeche Mode la Cluj-Napoca - Program, restricții de circulație INFO CONCERT:
Sting

După o pauză de 7 ani, Jamiroquai revine cu albumul "Automaton" - TEASER

Trupa britanică de jazz-funk și disco-rock Jamiroquai va lansa anul acesta cel de-al 8-lea album de studio. Intitulat "Automaton", discul ar putea marca o schimbare de stil muzical, depistabilă la ascultarea teaser-ului publicat de formație pe YouTube.
Jamiroquai (printscreen teaser ”Automaton”)

Jamiroquai (printscreen teaser ”Automaton”)

La 7 ani de la apariția LP-ului ”Rock Dust Light Star” (2010), britanicii de la Jamiroquai își anunță revenirea pe piața muzicală printr-un video criptic. Din cele câteva secunde ale teaser-ului publicat pe YouTube aflăm că noul album se numește "Automaton" și că o piesă intitulată ”Transmission 001” ar putea fi lansată în curând.

Data lansării noului disc nu a fost anunțată încă oficial, deși în presă circulă deja câteva zvonuri. Anumite informații publicate pe ASCAP, o companie ce deține drepturile de publicare ale formației, ar indica faptul că albumul "Automaton" va fi lansat la sfârșitul lunii martie. Aceeași sursă a dezvăluit recent și o listă de 13 piese ce ar putea fi incluse pe noul material. Tracklistul nu a fost confirmat încă oficial.

Până la aflarea unor date concrete, deducem din teaser că trupa a adoptat pentru "Automaton" o ușoară schimbare de stil. Funk-ul și infuziile de jazz cu care Jamiroquai s-a făcut remarcată încă de la debut par să fi fost înlocuite de un electro mai modern.

VIDEO TEASER: Jamiroquai - "Automaton"

Anul acesta, Jamiroquai sărbătorește 25 de ani de la apariția primului single, "When You Gonna Learn" (1992). Succesul acestei piese le-a adus un contract cu Sony Music pentru lansarea a 8 albume. Popularitatea formației a crescut treptat, piese ca "Virtual Insanity" și "Cosmic Girl" aducându-le recunoașterea la nivel internațional. Formația are în palmares un premiu Grammy și peste 25 de milioane de albume vândute.

Jamiroquai a concertat în România în 2011, cu prilejul Orange Summer Party. În cadrul evenimentului au mai cântat Sophie Ellis Bextor, Akon (2007), Paul Van Dyk, Fatboy Slim (2008), Duffy (2009) și Mika (2010).

Citește mai multe despre Jamiroquai
Raluca Tanasă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
2CELLOS concertează din nou la București în decembrie 2017

2CELLOS, cel mai electrizant și dinamic duo al muzicii instrumentale, revine la București. Trupa va promova noul album “Score” în...

Închide