Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
List/Grid

Videoclipuri lansate de Enrique Iglesias

Fii la curent cu cele mai noi videoclipuri muzicale lansate de artiștii internaționali sau autohtoni. InfoMusic îți oferă o selecție de videoclipuri noi ce merită urmărite. În această pagină vei putea vedea zi de zi toate lansările oficiale, indiferent de genul muzical.
Enrique Iglesias este unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți cântăreți de origine spaniolă. A debutat în 1995, odată cu apariția albumului care îi poartă numele. Enrique este fiul lui Julio Iglesias și al jurnalistei Isabel Preysler, iar până în prezent a lansat 10 albume de studio. A jucat în filmul „Once Upon a Time in Mexico – Desperado 2” alături de Antonio Banderas și Johnny Depp și a colaborat cu artiste precum Whitney Houston, Ciara și Nicole Scherzinger. Enrique Iglesias a vândut peste 100 milioane de discuri, cucerind milioanele de fani din întrega lume cu piese ca: “Bailando”, “Noche Y De Dia”, “Turn the night up”, “Tonight”, “I like it”, “Do you know”, “Not in love”, “Bailamos”, “Ring my bells”, “Hero” și multe altele. Primul concert al lui Enrique Iglesias în România va avea loc pe 12 mai 2016 la Romexpo.

Urmărește cele mai noi videoclipuri cu Enrique Iglesias pe InfoMusic:

Videoclip nou:
Andra - Nos Fuimos Lejos (piesa lui Enrique Iglesias, versiunea în română)

Andra - Nos Fuimos Lejos (cover Enrique Iglesias)

Andra și Enrique Iglesias au colaborat pentru înregistrarea unei noi versiuni a piesei ”Nos Fuimos Lejos”. Hitul latino are acum versuri în limba română și spaniolă, pe melodie putând fi ascultați și Descemer Bueno și El Micha. Este prima dată când Enrique, unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți artiști latino, colaborează cu un artist din sud-estul Europei.

Videoclip nou:
Enrique Iglesias - SUBEME LA RADIO ft. Descemer Bueno, Zion & Lennox

Enrique Iglesias - SUBEME LA RADIO ft. Descemer Bueno, Zion & Lennox

Enrique Iglesias a lansat videoclipul noului single "Subeme La Radio", înregistrat în colaborare cu Descemer Bueno, Zion & Lennox. Vizualul a fost filmat în Cuba, în regia lui Alejandro Perez.

Videoclip nou:
Pitbull și Enrique Iglesias - Messin' Around

Pitbull with Enrique Iglesias - Messin' Around

Pitbull a colaborat cu Enrique Iglesias pentru noul single ”Messin' Around”. Melodia este extrasă de pe viitorul album al rapper-ului, “Climate Change“.

Videoclip nou:
Enrique Iglesias - Duele El Corazon ft. Wisin

Enrique Iglesias - DUELE EL CORAZON ft. Wisin

Enrique Iglesias a lansat videoclipul noului single "Duele El Corazon", înregistrat în colaborare cu Wisin, un rapper originar din Puerto Rico.

Videoclip nou:
Enrique Iglesias - Noche Y De Dia ft. Yandel, Juan Magan

Enrique Iglesias - Noche Y De Dia ft. Yandel, Juan Magan

Enrique Iglesias a lansat videoclipul noului single ”Noche Y De Dia”. Piesa este extrasă de pe albumul ”SEX + LOVE”, în tracklistul căruia se regăsesc hiturile ”El Perdedor” și ”Bailando”.

CLOSE
CLOSE