Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Revoluția Prețurilor vine cu până la 60% reducere. E momentul să vânezi ofertele, mâine poate fi mai scump!

Videoclip oficial: Enrique Iglesias - SUBEME LA RADIO ft. Descemer Bueno, Zion & Lennox

Enrique Iglesias a lansat videoclipul noului single "Subeme La Radio", înregistrat în colaborare cu Descemer Bueno, Zion & Lennox. Vizualul a fost filmat în Cuba, în regia lui Alejandro Perez.

Noul single "Subeme La Radio" are un ritm similar unui hit lansat de Enrique în urmă cu 3 ani, ”Bailando”. Ca și atunci, artistul a hotărât să colaboreze cu Descemer Bueno, unul dintre cei mai cunoscuţi cântăreţi şi compozitori din Cuba. Noua melodie va fi inclusă, cel mai probabil pe un nou album, deși momentan nu se cunosc detalii.

Cel mai recent disc al lui Enrique Iglesias, "SEX + LOVE", a apărut pe piață în martie 2014, debutând pe prima poziție în US Latin Pop Albums (Billboard). Materialul include numeroase colaborări cu producători și artiști de renume precum Mark Taylor, The Catarcs, Rome Ramirez, Marty James, Sia Furler, Romeo Santos, Lady Gaga, Pitbull și Christina Aguilera. Pe disc este inclus hitul ”Bailando”, cel mai bine vândut single spaniol din America, de la apariția topului Billboard până în prezent. Videoclipul versiunii spaniole a depășit în 2014 pragul de un miliard de vizionări, ocupând poziția a 2-a în topul celor mai populare clipuri muzicale din 2014, după ”Dark Horse” al lui Katy Perry.

La 41 de ani, Enrique Iglesias are în palmares 150 de single-uri plasate pe prima poziție în topurile Billboard. În cei 23 de ani de carieră, artistul spaniol a vândut peste 159 de milioane de albume, câștigând totodată 6 premii Grammy, 10 World Music Awards și 6 trofee din partea MTV.

Enrique Iglesias a susținut două concerte în România. Primul a avut loc în 2002, iar cel mai recent show pe 12 mai 2016, la Romexpo.

Citește mai multe despre Enrique Iglesias
Videoclipuri cu Enrique Iglesias
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
  • Daniel Dăbăcan

    150 de single-uri plasate pe prima poziție în topurile Billboard ???

    • infomusicro

      @danieldbcan:disqus, numărul acoperă toate topurile Billboard, nu doar prezența în Hot 100. De pildă, doar în Latin Airplay are 23 de No1. Mulțumim pentru feedback

CLOSE
CLOSE