Urmărește-ne în Social Media

Andra - Nos Fuimos Lejos (piesa lui Enrique Iglesias, versiunea în română)

Andra și Enrique Iglesias au colaborat pentru înregistrarea unei noi versiuni a piesei ”Nos Fuimos Lejos”. Hitul latino are acum versuri în limba română și spaniolă, pe melodie putând fi ascultați și Descemer Bueno și El Micha. Este prima dată când Enrique, unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți artiști latino, colaborează cu un artist din sud-estul Europei.

Andra și-ar fi dorit să mai păstreze puțin surpriza colaborării cu Enrique Iglesias, însă artistul a dat-o de gol, anunțând în urmă cu câteva ore lansarea videoclipului ”Nos Fuimos Lejos” (Official Romanian Remix).

”Și eu care îmi doream să păstrez surpriza până mâine! Dar având în vedere că Enrique Iglesias și Descemer Bueno sunt cei care v-au dat vestea cea mare, cum să mă supăr pe ei?”, a scris Andra pe Facebook.

Enrique Iglesias a fost impresionat de vocea puternică a Andrei și a ales-o pe îndrăgita artistă să cânte alături de el versiunea în limba română și limba spaniolă a piesei „Nos fuimos lejos".

"Îi admir pe Enrique Iglesias și Descemer Bueno, sunt artiști foarte talentați și mă simt onorată că, din atât de multe posibilități, eu am fost alegerea lor. Piesa <> este exact pe sufletul meu: o împletire de gânduri și acorduri antrenante despre dragoste și viața trăită cu pasiune“, a mărturisit Andra.

Descemer Bueno, coleg și bun prieten al celebrului Enrique Iglesias, alături de care a lansat marile hituri „Bailando“ și „Subeme la radio“, este unul dintre cei mai talentați compozitori latino ai momentului, cu 12 piese pe locul 1 în topul Latin Billboard, iar din acest an, cântărețul este jurat la Premiile Latin Grammy. Producătorul a mai colaborat cu Ricky Martin, Gilberto Santa Rosa, Estopa, Samo (Camila), Thalía, Melendi, Pitbull, Wisin & Yandel.

Hitul „Nos Fuimos Lejos“ este o piesă latino antrenantă, inspirată de o declarație de dragoste, care a fost lansată în primăvara acestui an. Videoclipul oficial a fost regizat de Pedro Vasquez și a înregistrat deja peste 43 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Andra mai are în plan și alte surprize alături de Descemer Bueno, așa că proiectele frumoase sunt de abia la început! El a vizitat România anul trecut, în septembrie, ca invitat al artistei, iar Andra a scris atunci foarte entuziasmată pe pagina ei de Facebook: „Suntem în studio cu Descemer Bueno, care a cântat și a compus pentru Enrique Iglesias!“.

Nu este pentru prima oară când Andra colaborează cu un artist latino de renume. În 2016, artista a înregistrat împreună cu David Bisbal piesa ”Without You”, al cărei videoclip a strâns pe YouTube peste 128 de milioane de vizualizări.

PUBLICITATE
Comentarii