Urmărește-ne în Social Media

Enrique Iglesias - Pendejo

Enrique Iglesias este îndrăgostit până peste urechi în noul videoclip al piesei ”Pendejo”. Melodia pune în lumină latura romantică a artistului, fără a se renunța la ritmul dansat, ce i-a adus de-a lungul anilor milioane de fani din întreaga lume.

Enrique Iglesias rămâne un simbol al muzicii latino, ce pare să sfideze trecerea anilor și a trendurilor. Mereu cu un hit în mânecă și cu un zâmbet cuceritor în colțul gurii, artistul își croiește netulburat drumul către vârful clasamentelor, noul single "Pendejo" având toate șansele să ajungă în playlisturile radio-urilor de pretutindeni.

Acest nou single anunță, totuși, lansarea ultimului album al artistului. Într-un live chat cu Ricky Martin, Enrique a dat de înțeles că plănuiește ca următorul disc să fie ultimul. Considerând, însă, că titlul LP-ului este "FINAL" (VOL.1), artistul pare să fi hotărât să împartă acest ultim album în două părți. Nu se știe dacă VOL. 2 a fost deja înregistrat, sau urmează să fie, însă prima parte a fost deja lansată pe 17 septembrie.

Tracklist "FINAL" (VOL.1) - Enrique Iglesias:

 1. Chasing The Sun
 2. Te Fuiste
 3. Pendejo
 4. Unwell
 5. All About You
 6. Me Pase (featuring Farruko)
 7. Subeme La Radio (featuring Descemer Bueno and Zion & Lennox)
 8. Duele El Corazon (featuring Wisin)
 9. El Baño (featuring Bad Bunny)
 10. Move To Miami (featuring Pitbull)
 11. El Perdón (with Nicky Jam)

Enrique Iglesias este supranumit "Regele muzicii latino-pop". În cei peste 25 de ani de carieră, acesta a vândut 170 de milioane de albume și single-uri, numărându-se printre cei mai bine vânduți artiști spanioli din toate timpurile. Enrique are în palmares și 150 de single-uri plasate pe prima poziție în topurile Billboard, precum și 6 premii Grammy, 10 World Music Awards și 6 trofee din partea MTV.

Comentarii