Urmărește-ne în Social Media

Enrique Iglesias - Noche Y De Dia ft. Yandel, Juan Magan

Enrique Iglesias a lansat videoclipul noului single ”Noche Y De Dia”. Piesa este extrasă de pe albumul ”SEX + LOVE”, în tracklistul căruia se regăsesc hiturile ”El Perdedor” și ”Bailando”.

Enrique Iglesias rămâne unul dintre cei mai îndrăgiți artiști latino ai momentului, piesele în limba spaniolă având parte mereu de o atenție sporită din partea fanilor săi. După „El Perdedor”, ce ajuns pe prima poziție în topurile de profil, a urmat ”Bailando”, ce a devenit hitul verii 2014 și cel de-al 26-lea Number One al lui Enrique Iglesias în Latin Airplay Chart, un record de necontestat în istoria acestui top.

Mergând pe aceeași formulă latino-pop-dance, Enrique Iglesias încearcă să cucerească topurile și în 2015 cu piesa ”Noche Y De Dia”. Noul single este produs de Carlos Paucar și este lansat în colaborare cu Yandel și cântărețul spaniol Juan Magan. Videoclipul melodiei este regizat de Alejandro Perez, cu care Enrique a lucrat și pentru clipul ”Bailando”.

Piesa ”Noche Y De Dia” este extrasă de pe cel de-al 10 material discografic al artistului, „SEX + LOVE„. Discul a apărut pe piață în martie 2014, debutând pe prima poziție în US Latin Pop Albums (Billboard). Materialul include numeroase colaborări cu producători și artiști de renume precum Mark Taylor, The Catarcs, Rome Ramirez, Marty James, Sia Furler, Romeo Santos, Lady Gaga, Pitbull și Christina Aguilera. Pentru acest album, Enrique Iglesias lucrează încă din vara lui 2012.

Albumul precedent lansat de Enrique Iglesias se numește „Euphoria” și a apărut pe piață în 2010. Materialul a inclus atât piese în limba spaniolă, cât și în limba engleză. Pentru disc, artistul latino a colaborat cu Akon, Usher, Juan Luis Guerra, Pitbull, Nicole Scherzinger, Puerto Rican, Wisin & Yandel și Ludacris. „Euphoria” a debutat pe locul 10 în topul Billboard 200 și a câștigat premiul Billboard pentru Cel Mai Bun Album Latino. Până în prezent, albumul s-a vândut în peste 4 milioane de exemplare, iar cele 7 single-uri extrase au înregistrat vânzări de 18 milioane de copii în întreaga lume.

PUBLICITATE
Comentarii