Urmărește-ne în Social Media

Enrique Iglesias - ME PASE ft. Farruko

Enrique Iglesias dă startul petrecerilor pe plajă cu un nou potențial hit, de această dată al verii 2021. "ME PASE" este o melodie care păstrează rețeta hiturilor sale precedente, infuzia latino și ritmul dansat nelipsind nici de această dată.

Chiar dacă în muzica pop din America se simte puternic prezența curentului disco, Enrique Iglesias continuă să facă ceea ce știe el cel mai bine: hituri latino de vară, perfecte pentru petreceri în club sau pe plajă. Noul single "Me Pase" se înscrie în seria pieselor dansante care au cucerit în trecut topurile de profil, artistul mizând pe dorința oamenilor de a se bucura de vacanțe, cât situația pandemică încă o permite.

Videoclipul piesei "Me Pase" emană poftă de distracție, Enrique Iglesias rămânând același cuceritor neobosit, cu zâmbetul neștirbit nici de înaintarea în vârstă (46 de ani) și nici de pandemie. Clipul a fost regizat de Alejandro Perez și filmat pe superbele plaje din El Portillo, din Republica Dominicană.

Anterior acestui single, Enrique a lansat "Después Que Te Perdí" feat. Jon Z. Piesa apărea în martie 2019, chiar la debutul pandemiei.

Enrique Iglesias este supranumit "Regele muzicii latino-pop". În cei peste 25 de ani de carieră, acesta a vândut 170 de milioane de albume și single-uri, numărându-se printre cei mai bine vânduți artiști spanioli din toate timpurile. Enrique are în palmares și 150 de single-uri plasate pe prima poziție în topurile Billboard, precum și 6 premii Grammy, 10 World Music Awards și 6 trofee din partea MTV.

Comentarii