Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tarja Turunen - Together at HomeTarja Turunen ne cântă de acasă - VIDEO (Together at Home) INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo

Videoclip oficial: ZAYN - Sour Diesel

La aproape un an de la premiera videoclipului "Sour Diesel" pe Apple Music, Zayn face clipul disponibil și pe YouTube. Una dintre cele mai rock melodii ale fostului membru One Direction beneficiază de un videoclip cu scenariu de blockbuster, în care acesta este supererou.

Fanii lui Zayn ce nu sunt abonați la Apple Music pot urmări în sfârșit videoclipul "Sour Diesel" pe YouTube. Îl vedem, astfel, pe tânărul artist în postura unui supererou, ce încearcă să recupereze un diamant furat de un grup de răufăcători. Nu puteau lipsi nici tentațiile feminine, așa încât înainte de a încerca să salveze situația, Zayn este surprins într-un pat plin de femei frumoase. În final, el este cel salvat, în peisaj apărând o femeie misterioasă.

"Sour Diesel" este compusă de artist împreună cu James Ho și Rob Cavallo, și produsă de  Cavallo și Malay. Single-ul se regăsește pe cel de-al doilea album de studio solo al lui Zayn, "Icarus Falls", lansat în decembrie anul trecut. De pe acest album au fost promovate anterior piesele "Let Me", "Entertainer", "Too Much", "Fingers" și "No Candle No Light".

Zayn Malik a părăsit formația One Direction în martie 2015, artistul declarând la vremea respectivă că își dorește să ducă o viață liniștită și să fie ”un tânăr normal de 22 de ani care să se poată relaxa departe de luminile reflectoarelor”. Ulterior, acesta a detaliat pentru Billboard că ”nu a avut niciodată oportunitatea de a încerca lucruri noi, mai creative, în perioada activității cu trupa”, justificându-și astfel dorința unei cariere solo.

Citește mai multe despre Zayn
Videoclipuri cu Zayn
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE