Urmărește-ne în Social Media

Jacob Collier - Make Me Cry (360° Video)

Jacob Collier este un muzician care radiază optimism și lejeritate prin fiecare por. Videoclipurile sale jucăușe aduc în atenție noi moduri de abordare a muzicii. Haideți să privim împreună noul videoclip Jacob Collier, folosind tehnologia 360°.

V-ați gândit vreodată că vă doriți să intrați pur și simplu în interiorul unui videoclip, să deveniți un personaj și să explorați lumea de acolo? Ei bine, acum puteți fi mai aproape de această dorință prin intermediul tehnologiei video 360°, pe care o folosește și Jacob Collier în clipul său pentru piesa "Make Me Cry".

Mediul din interiorul videoclipului poate fi explorat și descoperit în fiecare colțișor al platoului teatral în care se joacă Jacob Collier cu muzica sa. Decorurile se schimbă, iar în centrul peisajului se află un trubadur colorat care cântă la chitară despre frumusețea vieții, ca un tată copilului său.

Jacob Collier, în vârstă de 24 de ani, este unul din personajele revoluționare în peisajul muzical internațional, abordând moduri noi de folosire a vocii și a armoniei în muzică. Stilul său "one-man show" de a cânta la multiple instrumente în timpul unei reprezentații și de a folosi tehnologia digitală duce muzica cu un pas mai aproape de viitor.

Excentricul Jacob a devenit faimos prin clipurile sale split-screen făcute acasă, cu el în diferite instanțe, cântând la o multitudine de instrumente muzicale. A ajuns foarte repede la performanțe muzicale de top, colaborând cu compozitori de renume precum Hans Zimmer sau Herbie Hancock și marcând deja două premii Grammy în palmares.

 

Comentarii