Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Lyric Video: Zayn feat Nicki Minaj - No Candle No Light

Zayn şi Nicki Minaj au lansat o piesă EDM foarte dansabilă, "No Candle No Light". Dacă noaptea toridă pe plajă ar avea un imn, cam acesta ar fi. Gurile rele spun că piesa ar fi despre despărţirea lui Zayn de Gigi Hadid. Vă invităm să vizionaţi videoclipul cu versuri în articol.
Urmărește-ne pe

"No Candle No Light" este o piesă de-a dreptul tropicală şi atât de lascivă şi suavă că până şi Nicki Minaj lasă garda jos. Artista lasă deoparte beef-urile şi boasting-ul, pentru o doză de versuri catchy despre "dansul" în aşternuturi. Zayn şi Nicki se completează perfect pe acest single, sincronizându-şi vocalizele la refren. Percuţiile insulare şi sample-urile cu frecvenţă înaltă, ca de păsări tropicale creează un sound total ecuatorial.

Sintetizatoarele care aduc cu "vaiete" amintesc de track-ul lui Justin Bieber, "Sorry". Zayn a lansat în ultimul an single-uri de succes precum "Fingers", dar şi coveruri, după piese de la Beyonce sau Elvis Presley.

Tânărul îşi lansa primul său album solo în 2016, "Mind of Mine", dar acela a fost doar începutul. A urmat o serie de single-uri, unele în colaborare cu cei mai mari artişti pop şi rap ai momentului. Se pare că ar pregăti un al doilea album solo. Deocamdată artistul a declarat că LP-ul a fost amânat din motive promoţionale. Ar fi trebuit să vină în luna februarie sau martie 2019, dar e nevoie de o înţelegere cu casa de discuri pentru o promovare mai activă şi eficientă.

Zayn Malik se despărţea de Gigi Hadid în luna martie a acestui an, destrămând ceea ce fanii numau "Zigi". Tinerii se împăcau la câteva săptămâni după, dar Zayn a păstrat amintirea momentelor triste, reflectate în muzică. Dacă ascultăm cu atenţie versurile lui "No Candle No Light" aflăm povestea unei relaţii care a ajuns la final. Zvonuri despre colaborarea dintre Nicki şi Zayn apăreau din martie 2017, când fanii care au participat la un listening party au auzit un sample din ceea ce avea să fie această piesă.

În ultima vreme am putut-o asculta pe Nicki Minaj pe remix-ul piesei "Dip" a lui Tyga. Marele său release a fost albumul "Queen", sosit cu câteva luni în urmă şi generând single-urile cu multe milioane de vizualizări "Barbie Dreams" şi "Chun-Li".

În octombrie compozitorul Tracy Chapman a dat-o în judecată pe artista hip hop pentru încălcare de copyright, pentru că a folosit un sample din piesa "Baby Can I Hold You" în melodia "Sorry".

Citește mai multe despre Nicki MinajZayn
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE