Urmărește-ne în Social Media

White Walls - Home Is On The Other Side (LIVE for European Metal Festival Alliance 2020/Artmania)

White Walls a lansat un video live pentru piesa "Home Is On The Other Side", de pe albumul "Grandeur". Clipul a fost filmat pentru European Metal Festival Alliance (EMFA).

""Home Is On The Other Side" este una din piesele mele preferate de pe "Grandeur". Cumva ne definește ca și trupa, fiind heavy, groovy și melancolică în același timp. Cred că e singura piesă de pe noul album care a luat naștere dintr-un jam, restul fiind compuse mai "digital", păstrând mai mult caracter din piesele vechi, din era Mad Man Circus sau Escape Artist.

Ne place foarte mult să cântăm "Home Is On The Other Side" live, indiferent de oră, drept dovadă fiind acest clip live, filmat undeva în jurul orei 8 dimineață pentru European Metal Festival Alliance", a detaliat chitaristul Dasu.

"Grandeur" deschide un spectru cu totul nou de căi muzicale și oferă un sunet mai matur, la 7 ani de la lansarea albumului anterior, "Escape Artist". Acordând atenție tuturor detaliilor, trupa a colaborat cu Forrester Savell (Karnivool, Make Them Suffer, Animals as Leaders) pentru mix și master.

Fondată în 2009, White Walls și-a pus amprenta pe scena de metal românească cu un stil unic, care împletește adesea elemente de întuneric cu lumină, riff-uri complexe, acorduri melancolice și un amestec echilibrat între neliniște și reținere. Muzica trupei a fost comparată cu trupe populare din scena de metal progresiv: LeprousThe OceanOpethTool și Karnivool.

Comentarii