Urmărește-ne în Social Media

White Walls - Month's End

Trupa de metal progresiv White Walls a lansat videoclipul piesei "Month's End". Materialul este disponibil în articol.

Trupa constănțeană de metal progresiv White Walls revine astăzi în atenția fanilor cu piesa "Month's End". Videoclipul melodiei a fost regizat de Majii și reprezintă o vizualizare a conceputului din spatele piesei.

"Cu toții înțelegem diferit piesele și mesajele din spatele lor, lucru valabil și pentru noi patru. Pentru mine "Month's End" e despre un război interior, un conflict între diferitele fațete ale personalității fiecăruia. Clipul exprimă lupta noastră constantă cu propriile temeri și nebunii", a declarat Alexandru-Eduard Dascălu (Dasu), chitaristul trupei.

Noua piesă se găsește pe cel mai recent album lansat de White Walls - "Grandeur". Materialul a deschis un spectru cu totul nou de căi muzicale și a introdus un sunet mai matur față de albumele anterioare. Trupa a colaborat cu Forrester Savell (Karnivool, Make Them Suffer, Animals as Leaders) pentru mix și master. Atât albumul cât și single-urile anterioare au fost primite cu succes, motivând trupa să încerce ceva vizual nou.

Fondată în 2009, White Walls și-a pus amprenta pe scena de metal românească cu un stil unic, care împletește adesea elemente de întuneric cu lumină, riff-uri complexe, acorduri melancolice și un amestec echilibrat între neliniște și reținere. Muzica trupei a fost comparată cu trupe populare din scena de metal progresiv: Leprous, The Ocean, Opeth, Tool și Karnivool.

PUBLICITATE
Comentarii

Concerte & turnee

White Walls pleacă într-un turneu în România

După perioada grea și nesigură cauzată de pandemie, trupa constănțeană de metal progresiv White Walls este pregătită să se întoarcă la concerte și turnee. În luna mai, formația va susține mai multe show-uri în țară, noi date urmând să completeze lista celor deja anunțate.

Publicat

pe

White Walls
White Walls │ FOTO: PR

Cu forțe proaspete, White Walls va ajunge în această primăvară la București, Bacău, Cluj-Napoca, Oradea și în alte orașe ce vor fi anunțate în scurt timp. Mai jos găsiți datele concertelor stabilite.

Date turneu White Walls:

  • 5 mai 2022 - București, Club Quantic
  • 7 mai 2022 - Cluj-Napoca, Hardward Pub
  • 8 mai 2022 - Oradea, Bers Nova

În cadrul turneului, formația va prezenta publicului "Grandeur", ultimul material discografic, lansat pe 23 Octombrie 2020. Nu vor lipsi piesele celebre care au adus popularitate trupei.

"Grandeur" deschide un spectru cu totul nou de căi muzicale și oferă un sunet mai matur, la 7 ani de la lansarea albumului anterior, "Escape Artist". Inspirat de starea lumii, titlul noului disc dezvăluie și câteva dintre tematicile ce stau la baza pieselor. Pe partea de producție a albumului, trupa a colaborat cu Forrester Savell (Karnivool, Make Them Suffer, Animals as Leaders), el semnând mixul și masterul.

"Chiar suntem mândri de ceea ce am realizat, aşa că am făcut tot posibilul şi am țintit sus în ceea ce priveşte producția. Suntem foarte recunoscători că Forrester Savell "a pus mâna" pe piesele noastre, şi credeți-mă, sună! Pot spune că am țintit destul de sus nu numai în ceea ce priveşte muzica, ci şi vizavi de clipuri, artwork, etc", a declarat bateristul Theo Scrioșteanu.

Fondată în 2009, White Walls și-a pus amprenta pe scena de metal românească cu un stil unic, care împletește adesea elemente de întuneric cu lumină, riff-uri complexe, acorduri melancolice și un amestec echilibrat între neliniște și reținere. Muzica trupei a fost comparată cu trupe populare din scena de metal progresiv: Leprous, The Ocean, Opeth, Tool și Karnivool.

Din componența trupei White Walls fac parte: Alexandru-Eduard Dascălu (Dasu) - chitară, Eugen Brudaru - voce, Șerban-Ionuț Georgescu - bas, Theo Scrioșteanu - tobe.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2022 >>
lmmjvsd
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5