Urmărește-ne în Social Media

White Walls - Darkness, Let The Air Flow

Trupa constănțeană de metal progresiv White Walls revine în atenția fanilor cu un nou videoclip pentru piesa "Darkness, Let The Air Flow!". Te invităm să îl urmărești.

La doi ani de la ultimul album "Grandeur", trupa dorește să se desprindă de ciclul tradițional de lansare în format lung, concentrându-se mai mult pe lansări de dimensiuni mici. După "The Gift", trupa revine cu un nou single ce abordează un subiect apăsător.

"Piesa este despre copii ferali, despre traumă, abandon, neglijență, abuz și frică. Versurile descriu viața unui copil feral și cât de greu este să supraviețuiești pe cont propriu în sălbăticie. În final, acesta moare înecat într-un lac. Refrenul este o metaforă și se referă la ideea că la naștere unii au totul și alții nimic", a declarat Eugen, solistul trupei.

Videoclipul muzical cinematografic a fost regizat de Luca Nicolaescu de la StaySharp Film, cu Nicoleta Lefter și Sofia Nicolaescu în rolurile principale. Coperta single-ului a fost concepută de Alexandru Daș. Piesa a fost mixată de George Lever în studioul G1 Productions (Sleep Token, Monuments).

Fondată în 2009, White Walls și-a pus amprenta pe scena de metal românească cu un stil unic, care împletește adesea elemente de întuneric cu lumină, riff-uri complexe, acorduri melancolice și un amestec echilibrat între neliniște și reținere. Muzica trupei a fost comparată cu trupe populare din scena de metal progresiv: Leprous, The Ocean, Opeth, Tool și Karnivool.

Comentarii