Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit"Câștigătorii Globurilor de Aur 2021 - Lista completă Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!" Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut

Videoclip oficial: Katie Melua - A Love Like That

Katie Melua începe promovarea unui nou material de studio cu single-ul "A Love Like That", ce ne vorbește despre dilema iubirii pasionale. Melodia este lansată împreună cu un videoclip în care Katie se lasă cucerită de actorul britanic Billy Howle.

La 4 ani de la apariția discului "In Winter", Katie Melua revine cu cel de-al 8-lea material de studio. Intitulat simplu "Album No. 8",discul este produs de Leo Abrahams (ce a lucrat și cu Jon Hopkins, Regina Spektor, Brian Eno) și conține 10 melodii scrise de Katie Melua.

Primul single extras, "A Love Like That", este o piesă la care au contribuit o serie de muzicieni excepționali, precum toboșarul Emre Ramazanoglu, flautistul Jack Pinter și nu în ultimul rând, The Georgian Philharmonic Orchestra. Totodată, versurile scrise de Katie se așează în matricea unui poem despre iubire, în forma sa cea mai pasională.

"Această piesă pune întrebări esențiale despre iubirea înflăcărată, <<Cum faci ca o astfel de iubire să reziste?>>. Înainte de a deveni o piesă despre iubirea dintre două persoane, ea a avut ca punct de pornire relația mea cu munca și pasiunea de care ai nevoie, ca artist în această industrie. După ce eu și colaboratorul meu Sam Dixon am încheiat înregistrările, m-am retras  pentru trei săptămâni într-o căsuță din zona rurală a Angliei pentru a scrie versurile.

Firul narativ al piesei "A Love Like That" se continuă și în celelalte melodii de pe album. Iar în contextul iubirii, versurile vorbesc despre a avea curajul de a discuta deschis și liber", a detalia Katie Melua.

"Album No. 8" va fi lansat pe 16 octombrie și poate fi deja precomandat de pe site-ul oficial al artistei.

Tracklist Katie Melua - "Album No. 8"

  1. "A Love like That"
  2. "English Manner"
  3. "Leaving the Mountain"
  4. "Joy"
  5. "Voices in the Night"
  6. "Maybe I Dreamt It"
  7. "Heading Home"
  8. "Your Longing Is Gone"
  9. "Airtime"
  10. "Remind Me To Forget"

Katie Melua și-a început cariera muzicală la vârsta de 19 ani. Primul ei album, "Call of The Seach", a fost lansat în 2003 și s-a vândut în peste 1,8 milioane de exemplare. Au urmat apoi albumele "Piece by Piece" (2005), "Pictures" (2007), "The House" (2010), "Secret Symphony' (2012), "Ketevan" (2013) și "In Winter" (2016).

Citește mai multe despre Katie Melua
Videoclipuri cu Katie Melua
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE