Urmărește-ne în Social Media

pop, r&b

Usher - Champions (soundtrack "Hands Of Stone")

Usher a lansat un lyric video pentru noul single ”Champions”. Piesa este extrasă de pe coloana sonoră a filmului ”Hands of Stone”.

Publicat

pe

Usher a compus piesa ”Champions” special pentru pelicula "Hands Of Stone", implicarea sa în acest proiect extinzându-se și pe partea de actorie. Artistul joacă în film rolul unui pugilist, pe nume Sugar Ray Leonard. În această peliculă sunt distribuiți și Robert De Niro și Edgar Ramírez, regia fiind semnată de Jonathan Jakubowicz.

În paralel, Usher pregătește și lansarea unui nou album, intitulat ”Flawed”. Inițial, discul fusese programat pentru lansare în 2014, dar apariția sa a fost amânată. Un posibil motiv al acestei reprogramări ar putea fi un important eveniment ce s-a petrecut în viața sa personală. În 2015, Usher s-a căsătorit în secret cu Grace Miguel, iubita și managerul său.

Titlul ales pentru următorul său disc are o semnificație aparte, Usher explicând recent ce anume l-a determinat să-și denumească astfel LP-ul.

“Găsesc inspirația în fiecare cuvânt care îmi spune ceva. Ce înseamnă ”Flawed”? E ceva ce nu e perfect. Este o viitoare relicvă, care se dezvoltă și capătă textură. Tocmai aceste lucruri, acele întâmplări tumultoase din viață, te definesc pe tine ca individ și pe noi ca oameni în țara în care trăim”, a explicat Usher într-un interviu acordat publicației americane Billboard.

Lansat în 2012, albumul anterior al artistului - "Looking 4 Myself" - a debutat pe primul loc în topul Billboard 200, devenind cel de-al patrulea Number One în Statele Unite. Discul, ce a inclus hituri precum "Climax" și "Scream", a urcat, de asemenea, pe primul loc în topurile din Australia și UK.

Sport & Divertisment

Usher va cânta la Super Bowl 2024

Usher va susține un recital la Super Bowl 2024. Cântărețul a confirmat prezența printr-o serie de videoclipuri alături de Kim Kardashian, Deion Sanders și Marshawn Lynch. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Usher în videoclipul piesei "Good Good"
Usher în videoclipul piesei "Good Good" │ FOTO: captură YouTube

Usher va fi headlinerul show-ului de la Super Bowl 2024, produs de Roc Nation și prezentat de Apple Music. Evenimentul va avea loc pe 11 februarie pe Stadionul Allegiant din Las Vegas.

"Este o onoare unică să bifez în sfârșit o performanță la Super Bowl pe lista mea. Abia aștept să aduc lumii un spectacol diferit de orice altceva au văzut de la mine până acum. Mulțumesc fanilor și tuturor celor care au făcut ca această oportunitate să se întâmple. Ne vedem în curând!", a declarat Usher.

Mai mult, pe lângă show-ul live, Usher va prezenta publicului și un album proaspăt - "Coming Home". Este primul material discografic nou de la "Hard II Love" din 2016, ce a ajuns pe locul 5 în Billboard 200. Viitorul disc va cuprinde și piesa "Good Good", pe care Usher a lansat-o recent alături de Summer Walker și 21 Savage.

Deși Usher a mai participat la Super Bowl în 2011, el a fost atunci invitat special în timpul concertului Black Eyed Peas. Acum, artistul de 44 de ani este vedeta principală ce va avea, la rândul său, un număr de invitați speciali. De-a lungul anilor, Usher a colaborat cu nume ca Justin Bieber, Diddy, Nicki Minaj, Ludacris sau Alicia Keys.

Anul acesta, Rihanna a fost vedeta concertului din pauza de la Super Bowl, eveniment ce a avut loc pe 12 februarie, în Arizona. Setlistul concertului a cuprins cele mai cunoscute piese ale sale, începând cu "Bitch Better Have My Money", și continuând cu "Only Girl (In the World)", "We Found Love", Rude Boy", "Work", "Pour It Up", "Umbrella" sau "Diamonds".

Citește în continuare

Trending