Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

The Weeknd a făcut show la Super Bowl 2021 cu o "armată" de oameni bandajați - VIDEO

The Weeknd s-a făcut ascultat de milioanele de telespectatori ai Super Bowl 2021. Hit după hit după hit, artistul canadian a pus un reflector asupra catalogului său de piese, reamintind publicului că muzica sa are atât rezonanță, cât și mesaj. De data aceasta nu s-a mai bandajat, dar a avut o armată de oameni care au preluat gestul în locul lui.

Publicat

pe

The Weeknd @Super Bowl 2021
The Weeknd @Super Bowl 2021 │ FOTO: Captură YouTube

Nedreptățit de membrii Academiei, care l-au omis pe lista nominalizărilor la Grammy, The Weeknd a folosit prestația de la Super Bowl 2021 pentru a demonstra că este un artist ce merită toată atenția. Mergând pe același fir narativ construit pe parcursul ultimelor videoclipuri, muzicianul a trecut prin cele mai cunoscute piese ale sale pentru a ajunge într-un prezent ce nu pune Hollywood-ul într-o lumină foarte bună. Relația cu faima este exploatată în toate melodiile artistului, de la obsesie și adicție, la viciu și bolnăviciune. Metafora bandajelor și a feței tumefiate, ce i-a făcut pe mulți să ridice din sprâncene, a fost explicată de The Weeknd cu subiect și predicat, pentru ca mesajul să ajungă și la cei care nu intuiseră subînțelesul, ori nu doreau să-l accepte.

The Weeknd: "A fi atractiv nu e important pentru mine"

"Semnificația bandajelor de pe cap e legată de cultura absurdă a celebrităților de la Hollywood și a celor care își schimbă aspectul și comportamentul din motive superficiale, pentru a fi apreciați și validați.

Totul este o progresie și observăm că povestea personajului evoluează, ajungând la niveluri din ce în ce mai ridicate ale pericolului și absurdității. Cred că ai putea spune că a fi atractiv nu e important pentru mine, dar o poveste bună, covingătoare, este importantă", a explicat The Weeknd cu câteva ore înaintea show-ului său de la Super Bowl.

Pentru că spectacolul de la Super Bowl este urmărit și de către copii, The Weeknd a renunțat la aparițiile cu fața însângerată, din spectrul Tarantino, dar a păstrat metafora sa pentru superficialitate. Artistul a fost acompaniat de zeci de dansatori cu fețele bandajate, care ne-au reamintit că dincolo de muzica lui dansantă e un mesaj dureros de adevărat.

Setlistul lui The Weeknd din pauza de la Super Bowl a cuprins piesele cele mai cunoscute din repertoriul său, totul culminând cu "Blinding Lights" și o coregrafie impresionantă a dansatorilor bandajați. Pe 7 februarie, stadionul Raymond James a fost acaparat de armata The Weeknd, pandemia trecând în plan secund.

Setlist The Weeknd - Super Bowl 2021:

  1. Starboy
  2. The Hills
  3. Can't Feel My Face
  4. I Feel It Coming
  5. Save Your Tears
  6. Earned It
  7. House of Balloons/Glass Table Girls
  8. Blinding Lights

VIDEO: The Weeknd la Super Bowl 2021

La ediția de anul trecut, show-ul a avut aromă latino, Shakira și Jennifer Lopez transmițând, la rândul lor, un mesaj important prin spectacolul lor.

Comentează

Trending